Home / Beauty  / Η Bottega Veneta κυκλοφορεί τα πρώτα της genderless αρώματα!

Η Bottega Veneta κυκλοφορεί τα πρώτα της genderless αρώματα!

Veneta

Μετά το τελευταίο της show στο Μιλάνο, η Bottega Veneta κυκλοφόρησε το νέο δημιούργημα του οίκου. Μία συλλογή με genderless αρώματα!

 

Η εξαιρετικά αναγνωρισμένη δουλειά του Matthieu Blazy ως Creative Director οδήγησε στην επέκταση της μάρκας. Λίγο μετά το show της Bottega Veneta στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ανακοινώθηκε και το νέο δημιούργημα του οίκου. Ο Ιταλικός οίκος μόδας λάνσαρε μία νέα σειρά προϊόντων, με εστίαση στον κόσμο της ομορφιάς. Κυκλοφόρησε μία genderless συλλογή με πέντε πολυτελή αρώματα. Ο σχεδιαστής δεν ήθελε τίποτα να έχει φύλο, να είναι unisex και ως επέκταση να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε επιθυμία και πρόκληση των νεότερων καταναλωτών.

Οι μυρωδιές των πέντε αρωμάτων έχουν τις ρίζες τους στην κληρονομιά του οίκου, στην πόλη Veneto της Ιταλίας. Οι νότες αρωμάτων αντικατοπτρίζουν το ποικίλο πολιτιστικό πορτραίτο που χαρακτηρίζει το σπίτι της μάρκας. Ιταλικό περγαμόντο, γεράνι από τη Μαδαγασκάρη, κάρδαμο Γουατεμάλας, Γαλλικό έλαιο και Μύρο από τη Σομαλία. Αντλώντας έμπνευση από το παραδοσιακό βενετσιάνικο φυσητό γυαλί, τα μπουκάλια κατασκευάζονται με μία καινοτόμο διαδικασία που αναδημιουργεί τις ακανόνιστες φυσαλίδες αέρα που βρίσκονται σε hand blown κομμάτια Murano. Τα όμορφα μπουκάλια καλύπτονται με κροατικά ξύλινα καπάκια και τοποθετούνται πάνω σε μία πλάκα από μάρμαρο Verde Alpi.

Veneta

Η πρώτη συλλογή αρωμάτων της Bottega Veneta περιλαμβάνει τα αρώματα Deja Minuit”, “Colpo di Sole”, “Acqua Sale”, “Alchemie” και “Come With me” και είναι διαθέσιμη στο official site.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.