Home / Fashion  / Parisian Chic – Οι Γαλλίδες σού δείχνουν πώς θα φέρεις την αύρα του Παρισιού στις εμφανίσεις σου

Parisian Chic – Οι Γαλλίδες σού δείχνουν πώς θα φέρεις την αύρα του Παρισιού στις εμφανίσεις σου

Parisian Chic
Γιατί δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι στο Παρίσι για να δημιουργήσεις μία parisian chic εμφάνιση.

 

Από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους στην Paris Fashion Week μέχρι και τα καθημερινά.street style looks, οι Γαλλίδες γνωρίζουν πολύ καλά πώς να βρίσκονται στο προσκήνιο. Η κομψότητά τους είναι έμφυτη, καθώς κάθε εμφάνισή τους φαίνεται τόσο απλή αλλά ταυτόχρονα τόσο προσεγμένη – μια ισορροπία που δεν περιορίζει την αίσθηση του στυλ τους. Είναι σαν να έχουν ανακαλύψει τη μυστική συνταγή για ισορροπημένες, καλαίσθητες και διαχρονικές εμφανίσεις, μια συνταγή που πήρε δικαιωματικά τον τίτλο parisian chic – δεν θα μπορούσε να έχει κάποιο άλλο όνομα.

 

Για αυτούς τους λόγους –και ακόμα περισσότερους– λατρεύω το parisian chic κάθε σεζόν. Ωστόσο, υπάρχει κάτι στο φθινόπωρο που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το στυλ των Γαλλίδων. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι το Παρίσι λάμπει το φθινόπωρο, ή στο ότι τα parisian chic κομμάτια ταιριάζουν απόλυτα στις φθινοπωρινές εμφανίσεις μας.

 

Θέλοντας να φέρω την αύρα του Παρισιού στα δικά μου looks, εξερεύνησα τα προφίλ των πιο στιλάτων french girlies και επέλεξα τα πιο effortless chic outfits που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ αυτό το φθινόπωρο.

 

Grey & Dark Red

 

Το πιο αγαπημένο χρωματικό combo των Γαλλίδων δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το γκρι και το σκούρο κόκκινο. Παίξτε στη βάση σας με τις σκούρες αποχρώσεις του γκρι και συνδυάστε τις με μπορντό, red wine και βουργουνδί λεπτομέρειες. Parisian Chic

 

 

Neutral base, leopard shoes

 

Για αυτό το φθινόπωρο, οι Γαλλίδες σου δείχνουν πώς να υιοθετήσεις το λεοπάρ με τον πιο effortless chic τρόπο. Κομμάτια σε γήινους τόνους θα γίνουν η τέλεια βάση για να εντάξεις ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

 

 

Brown & Black

Αν συνδυαστούν σωστά, το καφέ και το μαύρο αποτελούν έναν από τους πιο κομψούς συνδυασμούς.

 

 

Leather jacket & maxi φούστα

 

Σύμφωνα με τις Γαλλίδες, ο πιο cool τρόπος για να συνδυάσεις το διαχρονικό leather jacket σου είναι με μία maxi φούστα. Parisian Chic

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @emmanuellek_Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada