Home / Good Life  / Σε ποια μέρη έχουν γυριστεί σπουδαίες ταινίες και σειρές; Part 1!

Σε ποια μέρη έχουν γυριστεί σπουδαίες ταινίες και σειρές; Part 1!

ποια μέρη

Όταν ο κινηματογράφος συναντά μερικές από τις όμορφες τοποθεσίες του κόσμου. Σε ποια μέρη πραγματοποίησαν γυρίσματα iconic ταινίες και σειρές

 

Πόσες φορές έχουμε ταξιδέψει μέσα από μία ταινία ή μια σειρά; Πόσες φορές έχει γεννηθεί μέσα μας η επιθυμία να επισκεφτούμε έναν προορισμό εξαιτίας του συναισθήματος που έχει δημιουργήσει ο κινηματογράφος; Αμέτρητες είναι οι πιθανότητες να έχουμε συνδέσει ένα μέρος με έναν αγαπημένο χαρακτήρα ή μία ξεχωριστή σκηνή. Γι αυτό και οι μεγάλοι fans του κινηματογράφου και των ταξιδιών προσπαθούν να συνδυάσουν τις δύο αδυναμίες τους! Ποια μέρη πρέπει να επισκεφτείτε αν θέλετε να αναβιώσετε μερικές από τις σπουδαιότερες ταινίες και σειρές;

 

Sound of Happiness

Ξεκινάμε με κάτι παλιό, αλλά κλασικό! Η Μελωδία της ευτυχίας γυρίστηκε σε έναν πραγματικά πανέμορφο μέρος που μοιάζει να είναι βγαλμένο από παραμύθι! Μάλιστα ένα χωριό έξω από το Salzburg, το Hallstatt αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ταινία Frozen.

 

Game of Thrones

Η σειρά Game of Thrones είναι ένα ξεχωριστό ταξιδιωτικό κεφάλαιο! Σε ποια μέρη γυρίστηκαν σκηνές της εμβληματικής σειράς; Κροατία, Ισπανία, Μάλτα, Αγγλία και Ισλανδία. Κάποια μέρη μπορούν να συνδυαστούν και με road trip!

 

Lost in translation

Η cult ταινία της Sofia Coppola γυρίστηκε σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Μία ιδιαίτερα ρομαντική ιστορία ξεδιπλώνεται με φόντο μία πολύ γρήγορη και σύγχρονη πόλη, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες αντιθέσεις.

 

La la land

Μία από τις πιο γνωστές ταινίες που υμνεί το Los Angeles. Από τον λόφο με το σήμα του Hollywood, τα γνωστά jazz bars, τις χαρακτηριστικές γειτονίες με τα πολυτελή σπίτια και τα studio παραγωγής, το iconic musical είναι ένα love letter στο Los Angeles.

 

Indiana Jones and the last crusade

O ναός Al Khazneh βρίσκεται στην Πέτρα της Ιορδανίας. Η συγκεκριμένη πόλη φιλοξενεί ένα από τα θαύματα του κόσμου και αποτέλεσε τέλεια τοποθεσία για την ταινία του γνωστού franchise. Το συγκεκριμένο αξιοθέατο είναι must visit, ανεξαρτήτως της ταινίας!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.