Home / Beauty  / Βήματα φροντίδας με την Birkenstock Foot Care collection

Βήματα φροντίδας με την Birkenstock Foot Care collection

Birkenstock Foot Care Collection
Η Birkenstock μάς φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα πόδια των ονείρων μας, λανσάροντας την πρώτη Foot Care σειρά της!

 

Γνωστή για τα σανδάλια της με πάτους από φελλό, η Birkenstock κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή περιποίησης ποδιών, η οποία περιλαμβάνει χαλαρωτικά άλατα μπάνιου, ελαφρόπετρα λείανσης, κρέμα απολέπισης και θρεπτικό βάλσαμο ποδιών, λοσιόν Relief Tired Leg & Foot και Comforting Dry Oil, καθώς και kit αυτών των προϊόντων. Μάλιστα, η κυκλοφορία της Foot Care συλλογής συμπίπτει με τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ίδρυση της γερμανικής εταιρείας.

 

Birkenstock foot care

 

Το 2024 γιορτάζουμε τα 250 χρόνια παράδοσης στην υποδηματοποιία για την Birkenstock», δήλωσε ο Quentin Ojeda, διευθυντής της Birkenstock Cosmetics. “Κοιτάζοντας το αρχείο μας και όσα έγραφε τότε ο Carl Birkenstock στα τέλη της δεκαετίας του ’40, είχαμε τη φροντίδα των ποδιών πάντα ως πυλώνα της υγείας των ποδιών… Τώρα που γιορτάζουμε τα 250 χρόνια, είδαμε την τέλεια ευκαιρία για να επεκτείνουμε και να ολοκληρώσουμε την προσέγγισή μας για την υγεία των ποδιών με αυτή τη συλλογή.”

Foot Care

 

Η συλλογή προϊόντων χωρίζεται σε τρία τμήματα: χαλάρωση, απολέπιση και περιποίηση. Σύμφωνα με τον Ojeda, αυτά τα προϊόντα παρέχουν το επόμενο επίπεδο περιποίησης των ποδιών μετά τα hero sandals της Birkenstock, φτιαγμένα με φελλό και λατέξ για στήριξη των ποδιών.

Foot Care

Birkenstock Bath Salts

 

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία της Foot Care συλλογής της, η Birkenstock θα στήσει spa ποδιών,.όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα προϊόντα και να βιώσουν το αποκλειστικό.πρωτόκολλο μασάζ της μάρκας – 15 ή 30 λεπτών – που αναπτύχθηκε.σε συνεργασία με ρεφλεξολόγους. Το πρώτο foot spa θα φιλοξενηθεί στο concept store Merci στο Παρίσι.για έξι εβδομάδες και παρόμοιες εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν.στη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Δείτε εδώ τη νέα Birkenstock Foot Care συλλογή και.οδηγηθείτε ένα βήμα πιο κοντά στα πόδια των ονείρων σας!

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin