Home / Cozyhome  / Η Jetclass “ντύνει” με κομψότητα ένα πολυτελές καταφύγιο στη Σαντορίνη

Η Jetclass “ντύνει” με κομψότητα ένα πολυτελές καταφύγιο στη Σαντορίνη

Jetclass
Η σειρά The New Classics της Jetclass “ντύνει” με κομψότητα ένα πολυτελές καταφύγιο στη Σαντορίνη.

 

Η Jetclass επανασχεδίασε ένα καταφύγιο στη Σαντορίνη, χρησιμοποιώντας τα εξαίσια κομμάτια της τελευταίας της συλλογής. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή ελληνική γοητεία με τη σύγχρονη κομψότητα, κάθε δημιουργία της σειράς.The New Classics επιμελείται προσεκτικά ώστε να συμπληρώνει την εμβληματική αρχιτεκτονική του νησιού. Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο κράμα σύγχρονης πολυτέλειας και διαχρονικής ομορφιάς.

 

Με έμφαση στις νέες τάσεις και τις εξατομικευμένες πινελιές, αυτή η συλλογή μετατρέπει.τον χώρο σε καταφύγιο όπου η φινέτσα συναντά την ηρεμία σε κάθε λεπτομέρεια.

 

 

Η συλλογή The New Classics, καθορίζοντας τις τάσεις του 2025, αναβαθμίζει αυτό το.γαλήνιο καταφύγιο σε έναν μαγευτικό χώρο που κόβει την ανάσα. Ο κομψός, μοντέρνος σχεδιασμός, εμπλουτισμένος με κλασικές λεπτομέρειες, ταιριάζει αρμονικά με τη φυσική ομορφιά των ηλιόλουστων τοπίων και των γαλάζιων νερών της Σαντορίνης. Κάθε προσεκτικά επιλεγμένο κομμάτι ενισχύει την ατμόσφαιρα των εσωτερικών χώρων της βίλας, προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και φινέτσας.

 

 

Κάθε στοιχείο που επιλέχθηκε για να “ντύσει” το πολυτελές καταφύγιο στη Σαντορίνη αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Jetclass στην υψηλή ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Από τα έπιπλα με πλούσια υφάσματα έως τα χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα, το έργο εσωτερικού σχεδιασμού αποπνέει την χαλαρή κομψότητα για την οποία είναι γνωστή η Σαντορίνη. Η χρήση φυσικών υλικών και απαλών, ρευστών γραμμών προσθέτει μια διακριτική πινελιά πολυτέλειας, κάνοντας κάθε κομμάτι μια δήλωση εκλεπτυσμένου γούστου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada