Home / Fashion  / Το olive green αξίζει μία θέση στη wish list μας

Το olive green αξίζει μία θέση στη wish list μας

olive green

Oh yes! Ένα χρώμα- star της σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία το olive green! Παίρνουμε inspo από τις πασαρέλες και ετοιμάζουμε τις φθινοπωρινές αγορές μας!

 

 

Ακόμα και αν όλοι μιλούν για το burgundy, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε ένα ακόμα χρώμα που πρέπει να έχει την προσοχή μας. Το olive green πρωταγωνίστησε όσο κανένα στις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, με τους σχεδιαστές να αποτυπώνουν τέλεια την κομψότητα που αποπνέει. Σε διάφορους τόνους, υφάσματα και looks, η συγκεκριμένη απόχρωση εκπέμπει τέλεια την cozy και chic αισθητική του φθινοπώρου! Θυμηθείτε πόσο τέλεια ταιριάζει με το μπορντό, τα basic χρώματα -μαύρο και λευκό- ,το καφέ και το γκρι! Είτε το προορίζεται για το street style σας, είτε για office look, είτε για τη βραδινή λύση, αποτελεί μία τέλεια λύση. Το Olive green έχει ένα royal vibe που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Αυτό το φθινόπωρο οι fashion experts μάς καλούν να φορέσουμε γήινους τόνους, να υιοθετήσουμε το corporate style και μία πιο σύγχρονη και fresh ματιά της quiet luxury τάσης. Σας ετοιμάσαμε μία σύντομη wish list που αποδεικνύει πόσο υπέροχο χρώμα είναι το olive green, μέσα από διάφορους τόνους και κομμάτια!

 

 

 

 

 

 

 

 

The perfect wish list!

Acne Studios

olive green

Alex Perry

Chloe

Chloe

olive green

Demellier

Loewe

olive green

Loro Piana

Barbara Bui

Pinko

olive green

Max Mara

Saint Laurent

 

*Photos: Fendi, Gucci, Burberry & Saint Laurent

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.