Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Street Mode Festival μάς δίνει βραδιές γεμάτες μουσική!

Το Street Mode Festival μάς δίνει βραδιές γεμάτες μουσική!

Από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου, το Street Mode Festival επιστρέφει στη Μόνη Λαζαριστών με αγαπημένους καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό!

 

Για το πρώτο Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου, η πόλη της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει special μουσικές βραδιές! Το Street Mode Festival έχει ετοιμάσει τρία εκπληκτικά acts με αγαπημένους καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό! Το warm up θα γίνει με τους απίθανους Γάλλους L’ Entourloop στις 29/9 στο We (Θεσσαλονίκη) και τις 28/9 στο Fuzz ( Αθήνα). Ποιο είναι το πρόγραμμα για το φετινό Street mode festival; Ανακαλύψτε το παρακάτω:

 

Παρασκευή 4/10- Saske, Νέγρος του Μοριά, Tiny Jackal και Kelment

Δύο πρωτοπόροι καλλιτέχνες της ελληνικής rap σκηνής μοιράζονται τη σκηνή και υπόσχονται και πάλι μία top performance! Special guests ο Tiny Jackal και ο Kelment!

 

Σάββατο 5/10- Novel 729, Ταφ Λάθος και Το Σφάλμα

Σπουδαίοι μουσικοί καλλιτέχνες που χαρίζουν πάντα μοναδικές μουσικές εμπειρίες στο κοινό τους! Τρία acts που αποδεικνύουν την τέχνη και τη βαθιά επιρροή της rap.

 

Κυριακή 6/10- Πάνος Βλάχος, Σπύρος Γραμμένος και Sadahzinia Κυριακή 6/10- Πάνος Βλάχος, Σπύρος Γραμμένος και Sadahzinia

Τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες με διαφορετικές πορείες ενώνονται για μία βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και έντονη κοινωνική κριτική.

Εισιτήρια θα βρείτε ηλεκτρονικά στο www.more.com, ενώ hard copies βρίσκονται στο WE και στο Σάρωθρον.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.