Home / Fashion  / Η Bella Hadid επιστρέφει στις πασαρέλες ως η θηλυκή εκδοχή του Yves Saint Laurent

Η Bella Hadid επιστρέφει στις πασαρέλες ως η θηλυκή εκδοχή του Yves Saint Laurent

Bella Hadid
Ο Anthony Vacarrello μπήκε στην γκαρνταρόμπα του Yves Saint Laurent και την προσάρμοσε στη μόδα του σήμερα.

 

Για την επόμενη συλλογή του, ο Anthony Vaccarello αναρωτήθηκε πώς θα μπορούσε να.μοιάζει η γυναίκα του Yves Saint Laurent, μόνο που για το ερώτημα αυτό ο Yves Saint Laurent είχε ήδη δώσει την απάντηση: όταν το 2000 δημοσιογράφος τον ρώτησε σε συνέντευξη ποια είναι η γυναίκα του, τότε του απευθύνθηκε λέγοντας ότι ήταν ο ίδιος. Ο Anthony Vaccarello δεν μπορούσε να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την επόμενη συλλογή του. Το show του γαλλικού οίκου πραγματοποιήθηκε στη Rue de Bellechasse.και εξερεύνησε όλες τις πιθανές εμφανίσεις την θηλυκής εκδοχής του ιδρυτή του.

 

Yves Saint Laurent

 

Μία από τις θηλυκές εκδοχές του Yves Saint Laurent ήταν και η Bella Hadid. Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από τα fashion shows, το super model γύρισε πίσω στις Εβδομάδες Μόδας και η επιστροφή της δεν θα μπορούσε να είναι πιο εμβληματική. Ένα oversized μαύρο σακάκι με διπλό πέτο, ένα λευκό πουκάμισο και μία μαύρη γραβάτα δημιούργησαν μία επιβλητική.εμφάνιση πάνω στο catwalk -αντάξια της αίγλης του οίκου- ενώ τα μαύρα γυαλιά οράσεως ολοκλήρωσαν το beauty look της Bella Hadid,.έτσι όπως ολοκλήρωναν και την εμφάνιση του αείμνηστου Γάλλου σχεδιαστή.

Bella Hadid

Bella Hadid

 

Ανάμεσα στα 49 looks που διέσχισαν την πασαρέλα πρωταγωνίστησαν.διπλά κοστούμια,.oversized παλτό και bomber jackets, ενώ οι φαρδιές γραβάτες και τα μαύρα γυαλιά μυωπίας ala Yves Saint Laurent έφεραν στην επιφάνεια δυναμικές εμφανίσεις,.οι οποίες απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι ο γαλλικός οίκος θα είναι πάντοτε ο master του tailoring.

 

 

Ωστόσο, οι βλέψεις για τη γυναίκα του Saint Laurent δεν περιορίστηκαν στην.παραδοσιακή έννοια του ανδρόγυνου. Περίπου στα μέσα του show, η Rue de Bellechasse γέμισε από μπροκάρ βραδινά looks, τα οποία θύμιζαν τη Nan Kempner,.μέρος της Elite της Νέας Υόρκης που άνηκε στον στενό κύκλου του αείμνηστου Yves.και έγινε μέρος του λανσαρίσματος του Black Opium στα 70s.

 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada