Home / Beauty  / Η L’Oréal Paris γιόρτασε την ομορφιά με τον πιο συμπεριληπτικό τρόπο!

Η L’Oréal Paris γιόρτασε την ομορφιά με τον πιο συμπεριληπτικό τρόπο!

Ξεκίνησε η Paris Fashion Week με ένα εκπληκτικό show από την L’Oréal Paris μπροστά από την Opera Garnier!

 

32 παγκόσμιοι πρεσβευτές της μάρκας περπάτησαν μπροστά από την opera Garnier, δίνοντας ένα εκπληκτικό ντεμπούτο για τη φετινή Paris Fashion Week. Cindy Bruna, Camila Cabello, Viola Davis, Cara Delevigne, Jane Fonda, Kendall Jenner, Eva Longoria, Δούκισσα Νομικού και πολλές ακόμα σπουδαίες γυναίκες δημιούργησαν ένα συμπεριληπτικό και φαντασμαγορικό show! Το project χωρίστηκε σε έξι acts, όπου το καθένα δημιουργήθηκε για να αναδείξει και μία διαφορετική δύναμη της ομορφιάς. Παράλληλα, υμνήθηκε και ο κόσμος της μόδας, καθώς συμμετείχαν και 40 ταλαντούχοι σχεδιαστές. Mugler, Elie Saab, Pierre Cardin, Armani, Patou, Louis Gabriel Nouch και πολλοί ακόμα! 3000 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το show της L’Oréal Paris!

 

“Ελπίζω μέσα από αυτό το show να κατάφερα να εκπροσωπήσω τις γυναίκες μίας συγκεκριμένης ηλικίας και γενιάς. Με έναν τρόπο που αποδεικνύει το πόσο ισχυρές, ζωντανές και ενδιαφέρουσες είναι! Να αποδείξω ότι συμμετέχουμε παντού και ότι δεν είμαστε αόρατες”, δήλωσε η ηθοποιός Andie MacDowell. L’Oréal Paris

 

“Είμαι πολύ περήφανη γι αυτήν την εκπληκτική ομάδα! Μπορούμε μαζί να αλλάξουμε πραγματικά τι σημαίνει ομορφιά! Να δείξουμε ότι έχει πολλά και διαφορετικά πρόσωπα. Οι αξίες που θέλουμε να εκπροσωπήσουμε θα έχουν νόημα αν εργαστούμε όλοι μαζί πάνω σε αυτές”, δήλωσε η παραολυμπιονίκης ξυφασκίας Bebe Vio. L’Oréal Paris

 

“Κάθε γυναίκα πρέπει να κοιτάει τον καθρέφτη και να λέει στον εαυτό της ότι αξίζει και με το παραπάνω όσα ονειρεύεται. Όποια και αν είναι η καταγωγή σου ή οτιδήποτε πιστεύεις ότι σε ορίζει, πάλι αξίζεις τα πάντα!. Μην το ξεχνάς”, δήλωσε η ηθοποιός Naomi King.

 

Με τίτλο Walk your worth, το show της L’Oréal Paris γιόρτασε τη γυναικεία ενδυνάμωση με έναν inspiring τρόπο!
www.loreal.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.