Home / Cozyhome  / Infinity: Τhe elegant aspect of durability

Infinity: Τhe elegant aspect of durability

Infinity κεραμικές επιφάνειες
Τέχνη, μόδα και design συναντιούνται στη νέα σειρά χρωμάτων των κεραμικών επιφανειών της Infinity, συνδέοντας την κομψότητα με την ανθεκτικότητα!

 

Ocean Blue, Onyx White, Calacatta Viola, Travertino Grey, Ceppo Romano, Rosso Domus… Eίναι η νέα σειρά χρωμάτων κεραμικών επιφανειών της Infinity και κατέφτασαν στη ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. για να εντυπωσιάσουν!

 

Συνδυάζοντας αντοχή, ευελιξία και άριστες τεχνικές προδιαγραφές, αναβαθμίζουν κάθε χώρο, χαρίζοντάς του μοναδική αισθητική με νότες πολυτέλειας. Με απεικόνιση των πιο ιδιαίτερων φυσικών μαρμάρων, η Infinity επεκτείνει τα όρια της φαντασίας και της τεχνολογίας στις κεραμικές επιφάνειες.

 

OCEAN BLUE

Εντυπωσιακό μπλε, το οποίο θυμίζει τα βάθη του ωκεανού! Προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για μοντέρνους χώρους, καθώς προσδίδει ένταση, χωρίς να επιβαρύνει την αισθητική της ατμόσφαιρας. Η κομψότητά του μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με πληθώρα απαλών αποχρώσεων, όπως το μπεζ και το λευκό, ή με φυσικά υλικά, όπως το ξύλο.

infinity

Infinity ocean blue

 

ONYX WHITE

Φωτεινό λευκό με ελαφριές, μαρμάρινες υφές και χρυσούς τόνους, που αναμειγνύονται με το μαργαριταρένιο εφέ. Εκτός από την κομψότητα και τη διαχρονικότητα που αποπνέει, το Onyx White δημιουργεί την αίσθηση ευρυχωρίας και φωτεινού χώρου, κάνοντάς το ιδανικό ακόμα και για μικρούς χώρους, όπως το μπάνιο, το χολ ή η κουζίνα. Δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ρομαντική και “καθαρή”, με εκλεπτυσμένο στυλ.

infinity

Infinity onyx white

 

CALACATTA VIOLA

Ένα ιδιαίτερο μοτίβο, σχεδιασμένο για να προσδίδει κύρος και αέρα μεγαλοπρέπειας. Μπορντό φλέβες πάνω σε λευκό φόντο! Η μοναδική αυτή απόχρωση ενσωματώνει την κλασική ομορφιά του μαρμάρου με την Τέχνη. Το Calacatta Viola μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όποιους χώρους επιθυμείτε, από επιφάνειες κουζίνας, μέχρι δάπεδα μπάνιου, προσφέροντας έναν δυναμικό αλλά ιδιαίτερο χαρακτήρα σε κάθε έργο.

 

 

TRAVERTINO GREY

Μια απόχρωση του γκρι, η οποία χαρίζει γήινο και επιβλητικό ύφος στον χώρο σας. Μία στιβαρή υφή, που δημιουργεί αίσθηση σταθερότητας και αρμονίας. Το Travertino Grey ταιριάζει σε σύγχρονες κατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους, που αναζητούν δυναμισμό και πρακτικότητα, ενώ η ανθεκτικότητά του το καθιστά ιδανικό τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους.

 

 

CEPPO ROMANO

Φέρτε τη ζεστασιά και την αρμονία της φυσικής πέτρας στον χώρο σας. Μία ιδιαίτερη υφή με γήινους τόνους έρχεται να αγκαλιάσει την αισθητική σας, προσθέτοντας μια διακριτική αλλά εντυπωσιακή πινελιά. Οι ποικίλες αποχρώσεις, σε συνδυασμό με τους πολύχρωμους “κόκκους”, δημιουργούν μια πολυδιάστατη όψη που αποπνέει διαχρονικότητα, καθώς θυμίζει τα πέτρινα κτίρια ή τα ιστορικά μνημεία από κάθε γωνιά της γης!

infinity

Infinity Ceppo Romano

 

ROSSO DOMUS

Λευκοί ιστοί απλωμένοι πάνω στο θερμό κόκκινο! Η κλασική ομορφιά του μαρμάρου από τις επιβλητικές Άλπεις, συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασικό. Αποδίδει έναν δυναμικό και ζωντανό χαρακτήρα, που μετατρέπει κάθε εσωτερικό χώρο σε έργο τέχνης.

infinity

Infinity Rosso Domus

 

Οι κεραμικές επιφάνειες της Infinity κατασκευάζονται με εξειδικευμένες τεχνολογίες, 100% στην Ιταλία. Δεν διαθέτουν μόνο αισθητική υπεροχή, αλλά προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία. Όλες οι επιφάνειες είναι αντιμικροβιακές και ανθεκτικές σε υψηλές θερμοκρασίες, γρατζουνιές, λεκέδες και υγρασία. Είναι κατασκευασμένες από ποιοτικές πρώτες ύλες, μη τοξικές και εφαρμόζονται τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

 

Με τη νέα συλλογή χρωμάτων εμπλουτίζεται η υπάρχουσα συλλογή της Infinity, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας στη διακόσμηση. Ανακαλύψτε την!

 

ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.

17o χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Τ. 23940 52410-1

www.marmouris.gr

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath