Home / Beauty  / Αποτελεσματικές κρέμες ματιών για φωτεινό βλέμμα!

Αποτελεσματικές κρέμες ματιών για φωτεινό βλέμμα!

κρέμες ματιών

Ποιες κρέμες ματιών θα σας δώσουν το λαμπερό και φυσικό βλέμμα που επιθυμείτε; Αποτελεσματικά προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές!

 

Ένα από τα δυσάρεστα skin care προβλήματα είναι οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια. Πολλοί και διαφορετικοί παράγοντες μάς “στερούν” ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα, όπως για παράδειγμα η ποιότητα ύπνου, τα προϊόντα μακιγιάζ ή ακόμα και κληρονομικοί παράγοντες. Ωστόσο υπάρχουν μερικά tips που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Πέρα από τον καθημερινό ύπνο, τη σωστή διατροφή και ενυδάτωση, καθώς και τα eye patches πρέπει να θυμόμαστε ότι οι κρέμες ματιών θα φέρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τις εφαρμόζουμε;

 

Οι περισσότεροι beauty experts προτείνουν 1 ή 2 φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Συστήνουν η κρέμα ματιών να είναι το βήμα πριν την ενυδατική σας. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα ταμποναριστά κάτω από την περιοχή των ματιών. Προτιμήστε κρέμες ματιών που περιλαμβάνουν καφεΐνη, ρετινόλη ή υαλουρονικό οξύ, ανάλογα την κατάσταση της επιδερμίδας σας. Συγκεντρώσαμε ορισμένες επιλογές για την περιποίηση των ματιών που υπόσχονται να φέρουν την αλλαγή στη skin care ρουτίνα σας.

Avene, attica

Frezyderm

The Inkey List, Sephora

Shiseido, Sephora

Vichy, attica

 

Κεντρική φωτογραφία: hannaschonberg/ Instagram Κεντρική φωτογραφία: hannaschonberg/ Instagram 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.