Home / Fashion  / French Inspo: Τα φθινοπωρινά trends σε παπούτσια, έτσι όπως τα ορίζουν οι Γαλλίδες

French Inspo: Τα φθινοπωρινά trends σε παπούτσια, έτσι όπως τα ορίζουν οι Γαλλίδες

French
4 ζευγάρια που αγαπούν να φορούν οι Γαλλίδες το φθινόπωρο και αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. 

 

Έχοντας διανύσει σχεδόν τον πρώτο μήνα της σεζόν, δεν μπορώ να κρύψω.τον ενθουσιασμό για τα πιο ζεστά κομμάτια κομμάτια του φθινοπώρου. Ωστόσο, για να αναδειχθεί σωστά ένα φθινοπωρινό outfit, χρειάζονται και τα κατάλληλα παπούτσια. Και υπάρχει καλύτερο inspo από τις εμφανίσεις των Γαλλίδων;

 

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα παπούτσια που αγαπούν να φοράνε τα French girls το φθινόπωρο.

 

Ballet Shoes

 

Το σήμα κατατεθέν των Γαλλίδων παραμένει στην κορυφή των τάσεων και αυτήν τη σεζόν. Από τις κλασικές μαύρες, μέχρι και τις on trend μπαλαρίνες από σουέντ, οι φθινοπωρινές επιλογές είναι αμέτρητες!

 

 

Mary Janes

 

Μετά τις μπαλαρίνες, το ακριβώς επόμενο item που “φωνάζει” french style είναι τα Mary Janes. Μπορεί το συγκεκριμένο ζευγάρι να εισχώρησε στα trends τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο, για τις Γαλλίδες αποτελούσαν.πάντοτε ένα seasonless κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους. Για αυτό το φθινόπωρο, τα Mary Janes πρωταγωνιστούν σε σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου, αλλά και στην κομψή εκδοχή του μαύρου λουστρίν. Και επειδή ο καιρός είναι ακόμα απρόβλεπτος, συνδυάστε τα δικά σας Mary Janes με.ένα ζευγάρι κάλτσες, οι οποίες θα ολοκληρώσουν κάθε φθινοπωρινό look.

 

French

 

Μπότες μέχρι το γόνατο

 

Η πιο all time classic επιλογή σε μπότες δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εμφανίσεις των French girls. Συνδυάστε τις μπότες μέχρι το γόνατο με mini φούστες, φορέματα και μακριές καμπαρντίνες για ένα απόλυτα κομψό φθινοπωρινό look.

 

Kitten heels

 

Είτε για το πρωί στο γραφείο, είτε για μία βραδινή έξοδο σε ένα εστιατόριο,.για τα French girls η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Τα kitten heels μονοπωλούν στις εμφανίσεις τους, ολοκληρώνοντάς τες με τον πιο κομψό τρόπο.

 

French

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @juliesfi

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada