Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Oι WantedDesign είναι ένα “σταυροδρόμι” του διεθνούς design

Oι WantedDesign είναι ένα “σταυροδρόμι” του διεθνούς design

Οι Odile Hainaut, Claire Pijoulat και Daniela Giraldo είναι οι κινητήριες δυνάμεις.πίσω από το WantedDesign, μια δυνατή συνέργεια.

Το WantedDesign είναι ένας δυναμικός σύνδεσμος για το παγκόσμιο design, ενισχύοντας τη δημιουργική συνέργεια και λειτουργώντας ως κομβικό σταυροδρόμι για τη διεθνή κοινότητα σχεδιασμού.σε όλη τη Λατινική Αμερική, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

 

Οι Odile Hainaut, Claire Pijoulat και Daniela Giraldo.είναι οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από το WantedDesign.

Η Odile, με καταγωγή από το Παρίσι και υπόβαθρο στη Γαλλική Λογοτεχνία,.τις Παραστατικές Τέχνες και τη. Μουσικολογία, ξεκίνησε την καριέρα της.στο πρακτορείο σχεδιασμού Raison Pure ως Διευθύντρια Επικοινωνίας. Το ταξίδι της πήρε μια σημαντική τροπή, όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1999 και ίδρυσε την R’Pure Gallery το 2007,. έναν χώρο αφιερωμένο στο σύγχρονο συλλεκτικό σχέδιο. Eπίσης, 

 

Η καριέρα της Claire διαμορφώθηκε από τον ρόλο της ως διευθύντρια μάρκετινγκ για τη γαλλική μάρκα Roche Bobois,. για την οποία ανέπτυξε στρατηγικές προσαρμοσμένες στην αγορά των ΗΠΑ. Πριν από τη συνίδρυση της WantedDesign. με την Odile το 2011,.η Claire εργάστηκε σε έργα επικοινωνίας για διάφορα brands σχεδιασμού και διεθνείς εταιρείες.

 

Η Daniela εντάχθηκε στην ομάδα των WantedDesign ως ασκούμενη το 2020. Το προπτυχιακό της  στις Διεθνείς. Επιχειρήσεις, το μεταπτυχιακό της στο Interior Design.από το Μιλάνο.και οι κολομβιανές ρίζες της φέρνουν μια νέα προοπτική στην ομάδα. Η προώθηση της Daniela σε βασικό συνεργάτη ενισχύει τη δέσμευση της WantedDesign, να. συνδέσει την κοινότητα σχεδιασμού σε ολόκληρη.τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη.

 

 

Μέσω της ποικίλης σειράς προγραμμάτων και projects,.συμπεριλαμβανομένων των κατοικιών, εργαστηρίων, ταξιδιών κ.ά το WantedDesign συνδέει.τους σχεδιαστές σε κάθε στάδιο της καριέρας τους, με βασικούς παράγοντες του κλάδου σε ολόκληρη την Αμερική και την Ευρώπη.

 
Έχοντας καθιερωθεί ως ένθερμος υποστηρικτής τόσο του αμερικανικού,.όσο και του διεθνούς design, η. κληρονομιά του WantedDesign περιλαμβάνει πια το επιτυχημένο WANTED (παλαιότερα γνωστό ως WantedDesign show Manhattan),.το οποίο εξαγοράστηκε από την Emerald Expositions το 2019 και τώρα αποτελεί μέρος του ICFF.

 

 

Οι συνιδρυτές Odile και Claire αγκάλιασαν τις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες,.καθώς ανέλαβαν τον ρόλο τους ως brand. directors του International Contemporary Furniture Fair το 2023. Αυτή η απόφαση αντιπροσωπεύει τόσο τη. δέσμευσή τους για σχεδιαστική αριστεία όσο και μια ευκαιρία.να εμφυσήσουν στο ICFF νέες προοπτικές και καινοτόμες κατευθύνσεις.

 

Κάθε χρόνο στην έκθεση WANTED χιλιάδες κόσμου συγκεντρώνονται για να δουν ό,τι πιο νέο και φρέσκο. ​​στον σύγχρονο σχεδιασμό, ενώ η διοργάνωση φιλοξενεί τα προγράμματα Schools Showcase, Launch Pad και Look Book για να επιδείξει ό,τι καλύτερο στο design.

 

Η Claire και η Odile θα αναλάβουν ξανά τον ρόλο των brand directors  στην επόμενη εμπορική έκθεση WANTED, που θα. πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 20 Μαΐου 2025.στο Javits Center του Μανχάταν.

 

 

Τέλος, οι WantedDesign διαθέτουν και ένα κατάστημα λιανικής,.που βρίσκεται στο Industry City στο Μπρούκλιν. Το κατάστημά τους προσφέρει.μια επιλογή από αντικείμενα,.αξεσουάρ, παιχνίδια, κοσμήματα, είδη σπιτιού και άλλα. Αναδεικνύοντας τις σειρές ανεξάρτητων σχεδιαστών που εργάζονται εκτός της Industry City,.καθώς και σύγχρονα brands. αλλά και πιο κλασικά από όλον τον κόσμο,.αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε σχεδιαστές.που βοηθούν στη διαμόρφωση του σχεδιασμού και εμπνέουν την καθημερινή ζωή.

 

www.wanteddesignnyc.com

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath