Home / Fashion  / Μπες και εσύ στον Zero Feel ρυθμό της sloggi!

Μπες και εσύ στον Zero Feel ρυθμό της sloggi!

sloggi
Η νέα Zero Feel συλλογή εσωρούχων της sloggi εμπνέεται από τα πιο συναρπαστικά shows χορού και μας παρασύρει στον ρυθμό της άνεσης!

 

Αντλώντας έμπνευση από τα dance tv shows, η sloggi δημιούργησε μία εκπληκτική και super άνετη AW2024 συλλογή, που μας παρακινεί να “χορέψουμε” και στην καθημερινότητά μας! Η ολοκαίνουργια συλλογή περιλαμβάνει εξαιρετικά εσώρουχα και bodywear Zero Feel,.συμπεριλαμβανόμενης και της νέας σειράς με διακοσμητική δαντέλα Zero Feel Bliss.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν κορυφαίες χορεύτριες freestyle,.οι οποίες, μέσα από τις χορευτικές τους κινήσεις, αναδεικνύουν την ελευθερία χωρίς όρια που προσφέρουν τα εσώρουχα της sloggi.

 

 

Ο συνδυασμός άνεσης και ελαστικότητας είναι αναγκαία προϋπόθεση για την έκφραση και τη δημιουργικότητα των χορευτών. Η συλλογή είχε αυτόν τον συνδυασμό ως βάση για τον σχεδιασμό της και το αποτέλεσμα είναι σκέτη μαγεία. Τα ZERO feel είναι εσώρουχα που μπορούν να στηρίξουν κάθε μορφή κίνησης και καθημερινής δραστηριότητας. Προσφέρουν super ελαστικά και απαλά υφάσματα, που σας παρακινούν να εκφράζεστε και να κινείστε χωρίς όρια. Για μία ιδιαίτερη πινελιά, επιλέξτε τα Zero Feel Bliss που προσφέρουν αόρατη αίσθηση με μία μοναδική διακοσμητική δαντέλα.

 

sloggi

 

Κάθε εσώρουχο είναι φτιαγμένο για να ικανοποιεί τέλεια το mix & match, αλλά και το layering με τα bodywear. Last but not least, τα μοναδικά υφάσματα της νέας sloggi συλλογής είναι από ανακυκλώσιμα υλικά και διαθέτουν GRS πιστοποίηση.

 

 

Ανακαλύψτε τις νέες συλλογές online και στα καταστήματα sloggi και αποκτήστε όλα τα αγαπημένα σας εσώρουχα.με προσφορά 3+1 δώρο, που ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων!

 

sloggi offer

 

FB: @sloggi || IG: sloggi

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?