Home / Cozyhome  / O φθινοπωρινός ουρανός στον τοίχο σας!

O φθινοπωρινός ουρανός στον τοίχο σας!

Η SpaghettiWall κάνει και πάλι τη διαφορά! Ο φθινοπωρινός ουρανός αποτυπώνεται στον τοίχο σας με μοναδικές ταπετσαρίες.

Μεγάλα, λευκά, γκρι ή ακόμα και απειλητικά,.πολυεπίπεδα.ή χαμηλά, τα σύννεφα πάντα γοήτευαν τον άνθρωπο και η. SpaghettiWall εμπνεύστηκε από αυτά για να.αποτυπωθεί ο φθινοπωρινός ουρανός στον τοίχο σας!

 

Τα σύννεφα έχουν ελαφρότητα και ταχύτητα, ενώ τα παράξενα σχήματά τους υποδηλώνουν πραγματικές ή φανταστικές.. αναπαραστάσεις σε ένα παιχνίδι φαντασίας. Εξελίσσονται ανάλογα με τις κινήσεις του αέρα,.αποκτούν αμέτρητες. διαμορφώσεις και αποχρώσεις, αντιδρούν στο φως,.το φιλτράρουν.και προκαλούν συναισθήματα και διαθέσεις.

 

Τα γραφικά των ταπετσαριών SpaghettiWall εντοπίζουν όλη την πολυπλοκότητα του ουρανού για να φέρουν στον τοίχο.τη μαγεία μιας καιρικής συνθήκης που σαγηνεύει τους ανθρώπους από την παιδική ακόμα ηλικία.

 

 

Ακριβώε μέσα από αυτήν την αθωότητα ενός παιδιού γεννιέται το θέμα Acqua forte,.σχεδιασμένο από την RGB. Comunicazione:.μια ατμόσφαιρα από πυκνά σύννεφα σχεδιάζεται στο χέρι.με λεπτές πινελιές,.με παιχνιδιάρικο στυλ, που προτείνεται σε έντονα και ασυνήθιστα χρώματα,.όπως κόκκινο, ροζ, πράσινο ή ακόμα και σε τόνους σέπια.

 

Οι παστέλ εικόνες γίνονται ακόμα πιο ρεαλιστικές στη συλλογή Grand Tour του Studio SMIT,.όπου τα μεγάλα φυσικά.τοπία που φωτογραφίζονται υποβάλλονται σε ερμηνευτικές μεταβάσεις, από φωτογραφικές σε γραφικές.

 

 

Σε αυτή τη νέα συλλογή του 2024, οι ταπετσαρίες.προσφέρουν τοπία που πρέπει να αναδημιουργηθούν σε. macro κλίμακα, σε εσωτερική διακόσμηση,.στα οποία μπορεί κανείς να φανταστεί τον εαυτό του: από. πανοράματα ακτών,.όπου ο ήλιος φωτίζει την επιφάνεια της θάλασσας μέχρι λόφους που καλύπτονται από σύννεφα.

 

 

Η ταπετσαρία Storm υποδηλώνει την πλήρη βύθιση στην ακατέργαστη ενέργεια και την άγρια ​​ομορφιά μιας επικείμενης καταιγίδας, όπου η φύση πρόκειται να εκραγεί, υπέροχη και ισχυρή.

 

Η καταιγίδα προχωρά, με διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι και γίνεται ακόμα πιο αληθινή, όταν τυπώνεται στην. επιφάνεια Sable ή Pop White της Spaghetti Wall με απτική υφή,.δύο από αυτές τις επιφάνειες που προτείνει η εταιρεία,. με τις οποίες είναι δυνατό.να προσαρμόσετε.όλα τα γραφικά και να τονίσετε την ελκυστικότητά τους.

 

 

spaghettiwall.it

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath