Home / Wellness  / Mind  / 6 wellness podcasts για να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου

6 wellness podcasts για να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου

wellness podcasts
Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου με τα καλύτερα wellness podcasts. 

 

Είναι 9 το βράδυ, μόλις έχεις βγει από το μπάνιο, έχεις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις σου και.ανυπομονείς για το ήρεμο βράδυ που έχεις προγραμματίσει να περάσεις στο σπίτι σου. Ανοίγεις το Netflix και καμία σειρά δεν σε εμπνέει για binge-watching, ενώ η ιδέα του να ξεκινήσεις το νέο βιβλίο σου, που σκονίζεται στο ράφι του δωματίου, δεν είναι τόσο δελεαστική όσο ακουγόταν νωρίτερα. Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερος τρόπος για να περάσεις αυτό το ήρεμο βράδυ από το να αφιερώσεις χρόνο στην ψυχική σου υγεία και την προσωπική σου ανάπτυξη; Και το θετικό της υπόθεσης; Μπορείς να το κάνεις, φορώντας απλώς τα ακουστικά σου! Τη δεδομένη στιγμή, υπάρχουν εκατοντάδες wellness podcasts, τα οποία προσφέρουν μια ευρεία θεματολογία.που περιστρέφεται γύρω από θέματα ψυχικής υγείας και προσωπικής ανάπτυξης.

 

Αν, λοιπόν, θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην αυτοβελτίωση,.να μάθεις περισσότερα για τα ζητήματα ψυχικής υγείας ή απλώς να χαλαρώσεις, συνέχισε να διαβάζεις.και ανακάλυψε τα καλύτερα wellness podcasts.

 

The Food Medic

 

Με οικοδέσποινα τη συγγραφέα, διατροφολόγο και γιατρό Dr. Hazel Wallace, το The Food Medic προσκαλεί κορυφαίους ειδικούς να μοιραστούν συμβουλές βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα για το πώς μπορούμε να ζήσουμε μία πιο υγιή καθημερινότητα. Εμβαθύνει σε θέματα όπως η υγεία του εντέρου, οι ορμόνες και ο αντίκτυπος των social media στην ψυχική υγεία.

 

 

Get Sleepy

 

Το συγκεκριμένο podcast συνδυάζει χαλαρωτική αφήγηση με τους.γαλήνιους ήχους της φύσης, προσφέροντας έναν πιο ήρεμο και ποιοτικό ύπνο.

 

 

Modern Love

 

Εδώ και 20 χρόνια, η στήλη Modern Love δίνει στους αναγνώστες των New York Times.μια ματιά στις περίπλοκες ερωτικές ζωές πραγματικών ανθρώπων. Από την έναρξή της, η στήλη έχει εξελιχθεί σε τηλεοπτική εκπομπή, τρία βιβλία και ένα podcast. Κάθε εβδομάδα, η οικοδέσποινα Anna Martin παρουσιάζει ιστορίες και συζητήσεις για την αγάπη σε όλες τις εκφάνσεις της, από τις αστείες παγίδες έως τις στιγμές που αλλάζουν τη ζωή.

 

How to Fail with Elizabeth Day

 

Το How To Fail, με οικοδέσποινα τη συγγραφέα Elizabeth Day, διερευνά γιατί οι στιγμές αποτυχίας μπορούν πραγματικά να οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία.

 

 

Food for Thought

 

Σε μια αποστολή να διαχειριστεί θέματα όπως η διατροφή, η απώλεια βάρους και οι διατροφικές διαταραχές, η διατροφολόγος Rhiannon Lambert και ιδρύτρια της κλινικής Rhitrition συζητά παρόμοια θέματα στο Food for Thought, βοηθώντας το κοινό να κατανοήσει βαθύτερα τη σημασία της διατροφής.

 

 

Woman’s Hour

 

Από το 1946, το Woman’s Hour του BBC είναι μια από τις πρώτες πλατφόρμες ευεξίας, γνωστή για τις οξυδερκείς συζητήσεις και τις εμπνευσμένες συνεντεύξεις της. Το ραδιοφωνικό πρόγραμμα έχει πλέον μετατραπεί σε podcast και κυκλοφορεί καθημερινά επεισόδια διάρκειας περίπου μίας ώρας, εστιάζοντας σε θέματα που επηρεάζουν τις γυναίκες και την ευημερία τους.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada