Home / Beauty  / Barénia: Το νέο άρωμα της Hermès μυρίζει κομψότητα

Barénia: Το νέο άρωμα της Hermès μυρίζει κομψότητα

Barénia
Μετά από 71 αρώματα στην 187χρονη ιστορία του οίκου, η Hermès δημιουργεί το πρώτο της chypre άρωμα.

 

Η Hermès, με 187 χρόνια ιστορίας και 71 αρώματα στο ενεργητικό της, παρουσιάζει το πρώτο της chypre άρωμα, το Barénia. Το όνομά του προέρχεται από το διάσημο δέρμα Barénia, που χρησιμοποιείται στις σέλες και τις τσάντες του οίκου, συμβολίζοντας την αφοσίωση του οίκου στην υψηλή ποιότητα και διαχρονική κομψότητα.

 

Barénia

 

Το άρωμα συνδυάζει νότες από ντελικάτη ίριδα, κρίνο και φρέσκα μούρα, ενώ στη βάση κυριαρχεί το πατσουλί, το οποίο προσδίδει μια γήινη και πλούσια αίσθηση. Η αρωματική σύνθεση εξελίσσεται μοναδικά πάνω στο δέρμα, δημιουργώντας ένα αποτύπωμα που αποπνέει φινέτσα και διάρκεια.

 

Το Barénia έχει δημιουργηθεί από την Christine Nagel, τη δημιουργική διευθύντρια.αρωμάτων της Hermès, η οποία έχει καταφέρει να συνθέσει ένα ζεστό, λουλουδάτο άρωμα που ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου.

 

 

Το μπουκάλι του αρώματος, σχεδιασμένο από τον Philip Mouquet, είναι εμπνευσμένο από το εμβληματικό βραχιόλι.“Collier de Chien”, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920. Με το Barénia, η Hermès επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στην κομψότητα και την πολυτέλεια, συνδυάζοντας παράδοση και καινοτομία σε.ένα άρωμα που υπόσχεται να αφήσει το σημάδι του. παράδοση και καινοτομία σε ένα άρωμα που υπόσχεται να αφήσει το σημάδι του.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada