Home / Fashion  / Ο Michael Kors έκανε dolce vita στη New York Fashion Week

Ο Michael Kors έκανε dolce vita στη New York Fashion Week

Michael Kors
Ο ταλαντούχος κύριος Kors ξετύλιξε την ιστορία της Patricia Highsmith στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

 

Το show του Michael Kors στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στηρίχθηκε κυρίως σε μια ασπρόμαυρη παλέτα,.παρόμοια με την πιο πρόσφατη προσαρμογή του αριστουργηματικού θρίλερ της Patricia Highsmith, Ο ταλαντούχος κύριος Ripley. Πράγματι, τα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα από τις παραλίες της Μεσογείου, την κοσμοπολίτικη πλευρά της Ιταλίας,.καθώς και την ιδιόμορφη ψυχοσύνθεση του Tom Ripley, όπως την απέδωσε ο Andrew Scott, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον σχεδιαστή. Για τη συλλογή του για τη σεζόν SS ’24,.ο ταλαντούχος κύριος Kors προσάρμοσε την ιταλική dolce vita στην πασαρέλα της Νέας Υόρκης, όπως ακριβώς ο Dickie Greenleaf.εισήγαγε την κουλτούρα της Νέας Υόρκης στην Ιταλία.

 

 Michael Kors

 

Το show περιστράφηκε γύρω από μια αίσθηση παραθαλάσσιας πολυτέλειας,.χωρίς να λείπουν οι αναφορές στο old money: το άνοιγμα του show σηματοδοτήθηκε από ένα κλασικό μαύρο φόρεμα με λαιμόκοψη halter και μια πλισέ φούστα με σκίσιμο, συνδυασμένα με μια μαύρη raffia τσάντα-καλάθι, φτιαγμένη στη Φλωρεντία.

 

 

Ένα παιχνίδι μεταξύ υφών 

 

Για αυτή τη συλλογή, ο Michael Kors πειραματίστηκε με μια ποικιλία υφών. Δαντέλα, πλισέ, δέρμα, πλεκτά στοιχεία και διαφάνειες συνέθεσαν τη δυναμική αφήγηση του σχεδιαστή, επιτρέποντας στις δημιουργίες του να μιλήσουν από μόνες τους. Παράλληλα, κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τις υφές συνοδευόταν από μια ζώνη, που ανέδειξε τη μέση και δημιούργησε μια σιλουέτα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1950.

 

 Michael Kors

 

Δείτε το εντυπωσιακό show

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada