Home / Fashion  / Fashion inspo για τις κοινωνικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού

Fashion inspo για τις κοινωνικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού

κοινωνικές εκδηλώσεις

Το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο και σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμοι και βαφτίσια. Αναρωτιέστε τι πρέπει να φορέσετε; Σας έχουμε το κατάλληλο fashion inspo!

 

Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι οι ιδανικοί μήνες για να πραγματοποιηθούν κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμοι και βαφτίσια. Πολλοί από εμάς είμαστε καλεσμένοι σε μία από αυτές για να γιορτάσουμε μία σημαντική στιγμή ενός αγαπημένου προσώπου. Τα συγκεκριμένα events είναι και μία ακόμα αφορμή για να φορέσουμε κάτι πιο επίσημο και πιο εντυπωσιακό. Ωστόσο, πολλές φορές δυσκολευόμαστε να βρούμε τι να φορέσουμε. Το fashion isnpo που συγκεντρώσαμε είναι ιδανικό για να σας λύσει τα χέρια. Κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις για να είστε εντυπωσιακή σε ότι κοινωνικές εκδηλώσεις είστε καλεσμένες!

 

Το κόκκινο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα το έτους. Φαντάζει υπέροχα σε ένα maxi φόρεμα ή φούστα! Μπορείτε να το επιλέξετε και ως βάση για ένα print, όπως το floral.

 

 

Το ροζ, το κίτρινο και το olive green είναι μερικά από τα χρώματα που λατρεύουμε να φοράμε. Συνδυάστε τα με σατέν ύφασμα, διαφάνειες και βολάν προσθήκες και έχετε ένα καταπληκτικό piece!

 

 

 

Διαχρονικό και αγαπημένο χρώμα το μαύρο! Φέτος είναι μεγάλη τάση και το πουά!

 

 

Ποιος είπε ότι η παγιέτα, τα φτερά και το strass είναι μόνο για τον χειμώνα; Φοριούνται τέλεια και το καλοκαίρι με πιο loose γραμμές! κοινωνικές εκδηλώσεις

 

 

 

Μία ακόμα πρωτότυπη επιλογή είναι οι sunset αποχρώσεις! 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.