Home / Family  / Η πιο cozy pet collection από τη Hommey

Η πιο cozy pet collection από τη Hommey

Hommey
Η Hommey λανσάρει την πρώτη της pet collection! Τόσο πρακτική, όσο και cozy, η νέα συλλογή έρχεται να συντροφεύσει τους μικρούς μας φίλους στις πιο ευχάριστες και χαλαρωτικές στιγμές τους.

 

Η Hommey, φημισμένη για την κατασκευή άνετων προϊόντων για το σπίτι, παρουσιάζει την πρώτη της συλλογή κατοικίδιων,.αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας. Πρωταρχικός στόχος του brand είναι η δημιουργία πρακτικών προϊόντων, για κάθε αισθητική. Η υψηλή ποιότητα των συλλογών της περιστρέφεται γύρω από μία ηθική και βιώσιμη προσέγγιση. Η φιλοσοφία της Hommey έρχεται να αποτυπωθεί πλήρως.στη νέα της pet collection,.η οποία συνδυάζει υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό.

 

Hommey

 

Η νέα pet collection της Hommey υπόσχεται την απόλυτη άνεση για τα κατοικίδιά μας,.χωρίς συμβιβασμούς. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν έναν σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό, που ταιριάζει σε κάθε σπίτι και αισθητική, με βασικό παράγοντα την πρακτικότητα. Τα κρεβατάκια, οι κουβέρτες και τα μαξιλάρια σε σχήμα κόκαλου.είναι κατασκευασμένα από οικολογική γούνα,.προσφέροντας άνεση και ζεστασιά σε όλους τους μικρούς μας φίλους.

 

 

Η pet collection ολοκληρώνεται με τα λουριά και τα περιλαίμια βόλτας, τα οποία ακολουθούν πιστά την αισθητική της συλλογής, σε 5 έντονα χρώματα. Μάλιστα, η Hommey προσφέρει τη δυνατότητα ξεχωριστής αγοράς για το λουρί και το περιλαίμιο,.δίνοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε αμέτρητους συνδυασμούς χρωμάτων!

 

Hommey

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή online, στην επίσημη ιστοσελίδα της Hommey.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada