Home / Beauty  / Η εορταστική Chanel καμπάνια μάς ταξιδεύει στο φεγγάρι!

Η εορταστική Chanel καμπάνια μάς ταξιδεύει στο φεγγάρι!

Chanel καμπάνια

Η καινούργια Holiday Chanel καμπάνια ομορφιάς κυκλοφόρησε και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Δείτε τις φωτογραφίες!

 

Το Make up Creation Studio, του γνωστού Γαλλικού οίκου, κατέγραψε τη μεγαλοπρέπεια του φεγγαριού. Δημιούργησε μία συλλογή που περιλαμβάνει κάθε αντανάκλαση του ακτινοβόλου ουράνιου σώματος. Η χρωματική παλέτα βασίστηκε στις αντιθέσεις και έπαιξε με το φως. Οι πλούσιες αποχρώσεις από την καινούργια Chanel καμπάνια συνδύασαν την ονειροπόληση με το μυστήριο, με σκοπό τη δημιουργία μιας μαγνητικής εμφάνισης.

 

 

Το πρώτο beauty product είναι μία σατινέ πούδρα τονισμού, εμποτισμένη με τη μαγική ουσία του αρώματος Nούμερο 5. Διαθέσιμη σε δύο αποχρώσεις, στοχεύει στη σμίλευση της όψης του περιγράμματος του προσώπου. Η επιδερμίδα αποκτά αμέσως μία αστραφτερή λάμψη! Όσον αφορά στο eye look σας, η εορταστική Chanel καμπάνια παρουσίασε τις τέσσερις αποχρώσεις που χρειάζεστε για ένα βαθιά μυστηριώδης βλέμμα. Χάλκινο, χρυσό, bronze και καφέ, οι οποίες συνδυάζουν σατέν, ματ και περλέ εφέ.

 

 

Αυτό το κραγιόν που πρωταγωνιστεί στην Chanel καμπάνια αναδεικνύει τη μεγαλύτερη lip color τάση για φέτος. Το μπορντό απογειώνεται με ένα λαμπερό σατέν φινίρισμα! Για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ look σας προσθέστε μία από τη gel φόρμουλα, σε χάλκινο ή χρυσό τόνο. Για να προσθέσετε επιπλέον λάμψη σε φρύδια και βλέφαρα. Το φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο make up σας είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ δια χειρός Chanel!

 

 Chanel καμπάνια

 

www.chanel.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.