Home / Cozyhome  / Architecture  / 10η επετειακή και καλύτερη διοργάνωση 100% Hotel Show!

10η επετειακή και καλύτερη διοργάνωση 100% Hotel Show!

Το καλύτερο 100% Hotel Show καταφτάνει, και θα αναδειχθεί με αφορμή τη 10η επετειακή Διοργάνωσή του.

Το 100% Hotel Show έχει αναμφισβήτητα καθιερωθεί ως η Premium Έκθεση στην Ελλάδα για Ξενοδόχους, Villa Owners και Αρχιτέκτονες. Με αφορμή τη φετινή, 10η επετειακή Διοργάνωση,  διατηρεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και μετεξελίσσεται, προσθέτοντας και αρκετά καινούρια. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα πρωτότυπο εκθεσιακό μοντέλο, στο καλύτερο και πιο εντυπωσιακό 100% Hotel Show ever!

 

Η διοργάνωση έχει ταυτιστεί με την υψηλή ποιότητα και το premium περιεχόμενο. Επιλεγμένοι Εκθέτες επιπέδου και Περίπτερα ιδιαίτερης αισθητικήςκαινοτόμες Λύσειςadvanced Workshops και πρωτότυπες Παράλληλες Δράσεις, συνθέτουν τα τελευταία χρόνια τα βασικά χαρακτηριστικά της Έκθεσης. Έτσι, έχει αναδειχθεί στην κορυφαία έκθεση για Ξενοδόχους (ειδικά για καταλύματα μέσης και άνω κατηγορίας, boutique hotels, villas κ.ά) αλλά και για Νέες Επενδύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

10η επετειακή Διοργάνωση

Με αφορμή, ωστόσο, τη 10η επετειακή Διοργάνωση, αλλά και τις ειδικές συνθήκες για τον χώρο των Εκθέσεων και της Επικοινωνίας, που δημιούργησε η πανδημία, η Οργανωτική Ομάδα του 100% Hotel Show προχωρά φέτος σε μια σειρά από μελετημένες παρεμβάσεις. Αυτές στοχεύουν στην ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση της Έκθεσης, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης, αλλά και αποτελεσματικήςξενοδοχειακής εκθεσιακής εμπειρίας.

 

 

To Luxury Hospitality βασικός πυλώνας της Έκθεσης

Από την πρώτη στιγμή, το 100% Hotel Show έθεσε ως στόχο την ανάδειξη και περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε ένα luxury προϊόν. Επιπλέον, προσπάθησε να εξυπηρετήσει αυτόν τον στόχο με το περιεχόμενο και τις δράσεις του. Οι εξελίξεις δικαίωσαν αυτή την επιλογή, καθώς είναι ξεκάθαρο (και μετά την πανδημία) ότι η ουσιαστική ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού περνάει μέσα από αυτό, που ονομάζεται “real luxury”.

 

Η φετινή διοργάνωση αναπτύσσει ακόμη περισσότερο αυτό το χαρακτηριστικό, φιλοξενώντας επιλεγμένες λύσεις για ΒίλεςBoutique Hotels και γενικά Πολυτελή Καταλύματα. Επίσης, αναδεικνύοντας και φιλοξενώντας επιπρόσθετες μορφές Luxury Hospitality, οι οποίες ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες. Ένα σύνολο δράσεων για την αρχιτεκτονική και το design αποτελούν κομβικά εργαλεία για τη δημιουργία real luxury ξενοδοχειακού περιβάλλοντος. Τέλος, μια σειρά από εντυπωσιακά, καλοσχεδιασμένα περίπτερα οδηγούν στο ζητούμενο.

 

 
Έμφαση στην παρουσίαση Λύσεων και όχι απλά Εταιρειών

Το 100% Hotel Show δεν υπήρξε ποτέ μια κλασική έκθεση με τη συνήθη, τυπική παράθεση εταιρικών περιπτέρων. Αντιθέτως, πάντα έδινε μεγάλη βαρύτητα στη διαμόρφωση μιας ιδιαίτερης εκθεσιακής εμπειρίας για τους επισκέπτες του.

 

Φέτος, κάνει αρκετά βήματα περαιτέρω εξέλιξης σε αυτόν τον τομέα. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στη φιλοξενία επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών, κάνοντας σημαντική προετοιμασία, ώστε να ανακαλύψει, να επιλέξει και να παρουσιάσει νέες, καινοτόμες και επίκαιρες για την εποχή λύσεις και επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε οι λύσεις αυτές να παρουσιαστούν στοχευμένα, αποβλέποντας στην κάλυψη των ενημερωτικών και προμηθευτικών αναγκών Ξενοδοχείων, Επαγγελματιών Τουρισμού και Αρχιτεκτόνων.

 

Για να το επιτύχει αυτό, το 100% Hotel Show έχει “τρέξει” μια συστηματική έρευνα για Νέα Προϊόντα, Ιδιαίτερες Προτάσεις, Καινοτόμες Λύσεις. Έχει δημιουργήσει μια διαδραστική διαδικασία αναζήτησης συγκεκριμένων αναγκών των Μονάδων Φιλοξενίας για προϊόντα και υπηρεσίες Κατασκευής και Ανακαίνισης Ξενοδοχείων. Παράλληλα, φροντίζει ώστε οι καταγεγραμμένες αυτές ανάγκες να βρουν τις απαντήσεις τους στο περιεχόμενο της επόμενης Έκθεσης.

 

Έχει σχεδιάσει μια ευρεία γκάμα επιλογών συμμετοχής, προκειμένου οι λύσεις που θα αξιολογηθούν ως νέες, καινοτόμες και επίκαιρες, να μπορούν σε κάθε περίπτωση να φιλοξενηθούν στην Έκθεση, δημιουργώντας έτσι ένα πλούσιο περιεχόμενο για τους επισκέπτες της. 

 

Τα Workshops του 100% Hotel Show 2022 αποκτούν επιπρόσθετες ενότητες, στο πλαίσιο των οποίων γίνεται παρουσίαση (αλλά και εκπαίδευση όπου χρειάζεται) για τις πιο καινοτόμες και νέες λύσεις που θα επιλεγούν.

 

 
Νέα Διαρρύθμιση Περιπτέρων

Στοχεύοντας στη μεγαλύτερη άνεση των επισκεπτών, τόσο για την αποφυγή συνωστισμού, όσο και για την αμεσότερη πρόσβαση στο σύνολο των περιπτέρων, το 100% Hotel Show 2022, αυξάνει το πλάτος όλων των διαδρόμων. Αντιθέτως, μειώνει τους κεντρικούς διαδρόμους που διατρέχουν όλη την Έκθεση σε δυο από τρεις.

 

Αυτή η παρέμβαση, εκτός από το ότι δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα (με τη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτέρων να έχουν πρόσβαση σε διαδρόμους από τρεις πλευρές), δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να δουν εύκολα όλα τα περίπτερα, ακολουθώντας τη διαδρομή του διαδρόμου Α μπαίνοντας, και επιστρέφοντας από τον διάδρομο Β,  στο τέλος του οποίου βρίσκεται η έξοδος της Έκθεσης.

 

Επιπλέον, η ειδική Αίθουσα Εκδηλώσεων μεταφέρεται από το υπόγειο του Εκθεσιακού Κέντρου στον χώρο των περιπτέρων της Έκθεσης, και αμέσως μετά από αυτά. Αποτέλεσμα, εκτός από την άνετη και ασφαλή υγειονομικά ατμόσφαιρα σε έναν μεγαλύτερο και αρκετά πιο ψηλοτάβανο χώρο, είναι η δυνατότητα των επισκεπτών να έχουν αμεσότερη πρόσβαση, τόσο στον χώρο που παρουσιάζονται τα Workshops, όσο και στα περίπτερα πριν από αυτόν. Έτσι, αξιοποιούν δημιουργικά τα κενά μεταξύ των Workshops που θα παρακολουθήσουν.

 

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί το δωρεάν εισιτήριό του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό Επισκέπτη στην επίσημη πλατφόρμα της Έκθεσης. Σύντομα θα αναρτηθεί και το πλήρες πρόγραμμα των Workshops καθώς και ο αναλυτικός κατάλογος εκθετών.

 

Για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας πατήστε εδώ, ή κάντε κλικ για να εγγραφείτε σαν νέοι χρήστες (επισκέπτες, ή εκθέτες).

 

 

*** To COZYHOME είναι για μία ακόμη χρονιά χορηγός επικοινωνίας του 100% Hotel Show.***

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath