Home / Good Life  / Art & Culture  / Όσα ξέρουμε για τη σειρά του The Weeknd “The Idol”

Όσα ξέρουμε για τη σειρά του The Weeknd “The Idol”

Η δραματική σειρά του The Weeknd, The Idol, έρχεται στο HBO.

 

Ο The Weeknd με ένα post στο Instagram μας προετοιμάζει για τη δραματική σειρά που έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με το κανάλι HBO. Το The Idol έρχεται σύντομα, χωρίς να έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία πρεμιέρας.

 

 

Θα αποτελείται από έξι επεισόδια, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Los Angeles και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Amy Seimetz. Το cast απαρτίζουν οι: Lily-Rose Depp,Troye Sivan, Suzanna Son, Steve Zissis, καθώς και οι: Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga και Anne Heche.

 

 

“Όταν οι πολυτάλαντοι Abel ‘The Weeknd’ Tesfaye, Reza Fahim και Sam Levinson μας έφεραν το IDOL, ήταν ξεκάθαρη η ανατρεπτική, αποκαλυπτική τους άποψη για τη λατρεία της μουσικής βιομηχανίας. Δεν έμοιαζε με οτιδήποτε είχε κάνει ποτέ το HBO”, δήλωσε η Francesca Orsi, Executive Vice President, του HBO Programming.

 

Photo Credits: Pari Dukovic

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.