Home / Family  / Η Walt Disney γιορτάζει…100 Χρόνια Θαύμα!

Η Walt Disney γιορτάζει…100 Χρόνια Θαύμα!

Το Disney100 θα είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια γιορτή στην 100 χρόνων ιστορία της The Walt Disney Company, με πολλές εκπλήξεις!

Το Disney100, η πολυαναμενόμενη γιορτή των 100 χρόνων ιστορίας της The Walt Disney Company πλησιάζει, με την  επίσημη έναρξη να έχει προγραμματιστεί ήδη από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2022.

 

Οι επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην απόλυτη έκθεση για τους θαυμαστές της Disney, ήταν οι πρώτοι που είδαν τον Μίκυ Μάους με τη νέα του στολή από πλατίνα, η οποία φιλοτεχνήθηκε για τον επίσημο εορτασμό και εκφράζει την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα της Disney.

 

Οι θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από τις νέες ψυχαγωγικές εμπειρίες και εκδηλώσεις που έρχονται στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων της The Walt Disney Company.

 

 

Τι νέο έρχεται;

Μαθεύτηκαν τα νέα για το “Wish”, τη νέα κινηματογραφική ταινία από τα The Walt Disney Animation Studios, αλλά και για την έκθεση “Disney 100: The Exhibition”. Η  έκθεση θα περιοδεύσει σε Αμερική και Ευρώπη από το 2023. Νέα θεάματα ανοίγουν στο Disneyland Resort και πρόκειται να είναι τα πιο εντυπωσιακά μέχρι σήμερα.

 

Το “Wish” θα είναι ένα επικό, πρωτότυπο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων με ολοκαίνουργια τραγούδια της υποψήφιας για Grammy, Julia Michaels. Η μαγική ιστορία κοιτάζει 100 χρόνια μπροστά και εξερευνά το πώς δημιουργήθηκε το αστέρι των ευχών, που ευχήθηκαν τόσοι πολλοί ήρωες της Disney. Διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό βασίλειο, όπου οι ευχές μπορούν κυριολεκτικά να γίνουν πραγματικότητα. Είναι εμπνευσμένη από τις εικονογραφήσεις παραμυθιών, που γοήτευσαν τον ίδιο τον Walt Disney και συνδυάζει ένα διαχρονικό στυλ ακουαρέλας με σύγχρονο 3D CG animation.

 

 

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι είδαν το ολοκαίνουργιο λογότυπο της The Walt Disney Studios. Η νέα εισαγωγή του κάστρου της Disney δείχνει την Tinker Bell να πετάει πάνω από ένα παραποτάμιο χωριό. και να ανεβαίνει έναν καταρράκτη που οδηγεί στο εμβληματικό κάστρο της Disney, το οποίο είναι πλέον… πλατινένιο! Φυσικά, καινούργια είναι και η ενορχήστρωση πίσω από το λογότυπο,.με μια νέα version του “When You Wish Upon a Star”  του βραβευμένου συνθέτη Christophe Beck, που θα παίζει μπροστά από όλες τις κινηματογραφικές και streaming κυκλοφορίες της Disney καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023.

 

Tα νέα γύρω από την έκθεση” Disney100: The Exhibition”

Η έκθεση “Disney 100: The Exhibition” θα ανοίξει στις 18 Φεβρουαρίου 2023 στο The Franklin Institute στη Φιλαδέλφεια. Το Σικάγο και το Κάνσας Σίτι θα είναι οι επόμενοι δύο σταθμοί της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική. Η διεθνής ενότητα της έκθεσης θα ανοίξει στις 18 Απριλίου στο Μόναχο της Γερμανίας, ενώ πολλοί άλλοι σταθμοί θα ανακοινωθούν.

 

Οι επισκέπτες καλούνται  να “βουτήξουν” στις αγαπημένες τους ιστορίες, χρησιμοποιώντας καινοτόμα και καθηλωτική τεχνολογία σε δέκα αίθουσες της έκθεσης των 15.000 τετραγωνικών μέτρων. Θα παρουσιαστούν περισσότερα από 250 πρωτότυπα έργα τέχνης και αντικείμενα, κοστούμια και σκηνικά. Οι δέκα θεματικές γκαλερί με τις μοναδικές διαδραστικές εγκαταστάσεις τους, θα παρέχουν συναρπαστικές πληροφορίες για το ιστορικό της,. μέσα στα 100 χρόνια της Τhe Walt Disney Company. Κλασικά έργα, όπως “η Χιονάτη και οι επτά νάνοι”, “Παράξενος Κόσμος”, και πιο πρόσφατα μέλη της οικογένειας Disney – Pixar, Star Wars, Marvel και National Geographic “ζωντανεύουν”!

 

 

Ανακοινώθηκε η Disney100.com, μια ψηφιακή πλατφόρμα για όλη τη μαγεία που περιμένει τους επισκέπτες. κατά τη διάρκεια της γιορτής. Η ιστοσελίδα ξεκινά επίσημα την 1η Ιανουαρίου 2023.

 

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για την 100η επέτειο θα προβληθεί από το ABC News Studios. Το Disney 100 Χρόνια Θαύμα” θα ταξιδέψει τους θεατές πίσω στο 1923 και σε ένα “άγραφο” μέλλον…

 

Το 2023, το Disney Music Group θα κυκλοφορήσει μια συλλογή βινυλίων,.με τις καλύτερες μουσικές στιγμές της εταιρείας στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τα πάρκα. Φυσικά, η νέα streaming υπηρεσίας Disney+ έρχεται στο επίκεντρο με φοβερές εκπλήξεις μέσα στη νέα χρονιά!

 

Οι θαυμαστές μπορούν να ανεβάζουν τις δικές τους ιστορίες από τον εορτασμό με #Disney100!

 

thewaltdisneycompany.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath