Home / Fashion  / Celebrity Style  / Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Cannes Film Festival ’23!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Cannes Film Festival ’23!

Cannes Film Festival '23

Ξεκίνησε το Cannes Film Festival ’23, γεμίζοντας τη γαλλική πόλη με glamorous outfits και υπέροχες ερμηνείες. Ανακαλύψτε τα looks των επωνύμων!

 

Το 76ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών έκανε πρεμιέρα χθες και είναι όσο λαμπερό περιμέναμε. Η πρώτη μέρα ήταν ιδιαίτερα glamorous με το κόκκινο χαλί να γεμίζει με τις φανταστικές εμφανίσεις των επωνύμων. Μερικές από τις πολυαναμενόμενες ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής: Asteroid City του Wes Anderson, Killers of the Flower Moon του Martin Scorsese, καθώς και η τελευταία εμφάνιση του Harrison Ford στο Indiana Jones franchise. Ωστόσο, το ενδιαφέρον μονοπώλησε η επιστροφή του Johnny Depp στον κινηματογράφο, με τη χθεσινή πρεμιέρα της Jeanne du Barry, η οποία έλαβε 7λεπτο χειροκρότημα από το κοινό.

 

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, η αγαπημένη του red carpet, η Bella Hadid δε θα παρευρεθεί στο Cannes Film Festival ’23. Ανακαλύπτοντας τις εμφανίσεις από την πρώτη μέρα του φεστιβάλ ξεχωρίζουμε αυτή της Elle Fanning, με Alexander McQueen gown και Cartier Jewelry. Κάντε scroll παρακάτω και διαλέξτε ποια είναι η δική σας αγαπημένη. Κάντε scroll παρακάτω και διαλέξτε ποια είναι η δική σας αγαπημένη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Check the Tag/ Instagram  All photos source Check the Tag/ Instagram

Κεντρική φωτογραφία Elle Fanning/ Instagram  Κεντρική φωτογραφία Elle Fanning/ Instagram 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.