Home / Beauty  / Ρετινόλη και για το σώμα; 100% yes!

Ρετινόλη και για το σώμα; 100% yes!

Ρετινόλη

Η ρετινόλη είναι το πιο αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης του δέρματος και γι αυτό πρέπει να την υιοθετήσετε και για τη φροντίδα του σώματος σας.

 

Το body care είναι ένα από τα μεγαλύτερα beauty trends για το 2023. Γι’ αυτό αναζητούμε νέους τρόπους για να αναβαθμίσουμε τη φροντίδα του σώματος μας. Η ρετινόλη είναι ένας από τους καλύτερους, καθώς για πάρα πολλούς beauty experts είναι το πιο αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης. Μαζί με το αντηλιακό και την ενυδατική θα σας δώσει ένα λαμπερό και λείο δέρμα. Οι body lotions με βιταμίνη A είναι hero pieces για τη body care ρουτίνα σας. Βοηθούν στην ακμή, στη θαμπάδα και στον αποχρωματισμό. Για να μην προκαλέσετε ερεθισμούς στην επιδερμίδα σας θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη body lotion σας περίπου 3-4 φορές την εβδομάδα, χωρίς να υπερβάλλετε με τη συχνότητα και την ποσότητα. Δείτε τα top 5 products που σας προτείνουμε για να απογειώσετε τη φροντίδα του σώματος.

 

Δείτε τα top 5 products που σας προτείνουμε για να απογειώσετε τη φροντίδα του σώματος, λίγο πριν υποδεχτούμε το καλοκαίρι. Retinol for the win!

 

Paula’s Choice Skin Smoothing retinol body treatment

Ρετινόλη

 

Medix 5.5 retinol moisturizer body cream

 

Chantecaille retinol body treatment

 

 

Rosen body lotion with retinol

 

Advanced Clinicals retinol anti aging face lotion

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.