Home / Beauty  / Τα vanilla nails απογειώνουν το nude!

Τα vanilla nails απογειώνουν το nude!

vanilla nails

Μετά τα lip gloss nails έρχονται και τα vanilla nails για να μας αποδείξουν ότι οι nude αποχρώσεις είναι η μεγαλύτερη τάση!

 

Στις πρώτες Εβδομάδες Μόδας βλέπουμε έντονα χρώματα, ειδικά όσον αφορά στα αξεσουάρ, στο street style των fashionistas και φυσικά έντονη την παρουσία του μαύρου και του καφέ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τα φετινά nails trends. Οι experts αυτού του τομέα και οι επώνυμες έχουν αναδείξει ως κορυφαία τάση τις nude αποχρώσεις. Ζεστά και soft χρώματα που γλυκαίνουν και φέρνουν μία πιο girly πινελιά. Μία από τις κατηγορίες των nude nails είναι τα vanilla nails, όπως και τα lip gloss nails.

 

 

Τα vanilla nails στο original σχέδιο τους είναι μία από τις πιο chic επιλογές γι αυτόν τον χειμώνα! Όπως καταλαβαίνετε αναφέρεται στο χρώμα της βανίλιας. Ένα χρώμα που μοιάζει αρκετά με το γαλακτερό που χρησιμοποιούμε για το γαλλικό manicure. Ωστόσο, είναι μία πιο γλυκιά και fresh εκδοχή. Αν σας αρέσει το χρώμα, αλλά είστε και fan των πειραματισμών μπορείτε να παίξετε με την τάση. Να προσθέσετε και άλλα χρώματα, για παράδειγμα!

 

 

Τα vanilla nails θα ταιριάξουν φανταστικά με αποχρώσεις του καφέ, δημιουργώντας το πιο cozy αποτέλεσμα για τα νύχια σας. Για ένα πιο ιδιαίτερο nail look επιλέξτε abstract nail art ή glitter για περισσότερη λάμψη! Δοκιμάστε αυτήν την τάση για τα πιο elegant νύχια!

 

https://www.instagram.com/p/Ck_Jq2vJ7Ym/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0a5626bb-6bbc-44ba-ac1f-aade2f707a0c

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.