Home / Beauty  / Το Youth to the People κυκλοφορεί body care σειρά!

Το Youth to the People κυκλοφορεί body care σειρά!

Youth of Love

Η μάρκα περιποίησης του δέρματος Youth to the People προετοιμάζει τη δική της body care συλλογή, αναδεικνύοντας τη σημασία της!

Την επόμενη εβδομάδα, το brand Youth to the People θα κυκλοφορήσει στο κοινό του το καινούργιο του project. Δημιούργησε μία body care συλλογή, κατάλληλη για μία απλή, στοχευμένη και αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης σώματος. Η σειρά θα περιλαμβάνει τρία προιόντα! Ένα body cleanser με νιασιναμίδη, ένα AHA + Yerba Mate body scrub και ένα hydrate glow dream body butter! Για την ομάδα του brand, η φροντίδα του σώματος δεν ήταν κάτι που προέκυψε ξαφνικά, αλλά κάτι που μελετούσαν καιρό τώρα. Απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή, για να υπάρχει το αποτέλεσμα που ονειρεύονταν. 

Βασικό στοιχείο της σειράς είναι η απλότητα. Οι ιδρυτές του brand δήλωσαν ότι τώρα δημιούργησαν μία minimal, αλλά πλήρη γκάμα. Ωστόσο, άφησαν να εννοηθεί ότι έχουν και άλλες καινοτόμες ιδέες για το μέλλον, και άλλα προϊόντα στα σκαριά. Βασικοί στόχοι τους είναι να προσφέρουν ένα όμορφο και υγιές δέρμα, που είναι λείο και ενυδατωμένο. Την επόμενη εβδομάδα οι fans και μη του Youth to the People θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο project του brand! Το body care είναι σίγουρα ένα από τα beauty trends της χρονιάς! καλημέρα και καλησπέρα.

Youth of Love

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.