Home / Cozyhome  / Architecture  / Το The Architect Show 2022 είναι γεγονός!

Το The Architect Show 2022 είναι γεγονός!

The Architect Show 2022
Το The Architect Show 2022, το απόλυτο event αρχιτεκτονικής και design, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo. Ένα ξεχωριστό διήμερο έρχεται να αναδείξει τα σημαντικότερα brands από τον χώρο των υλικών, της κατασκευής, αλλά και του contract business.

 

H 4η διοργάνωση του The Architect Show είναι γεγονός! Το απόλυτο event αρχιτεκτονικής και design πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo. Αυτή η διήμερη διοργάνωση απευθύνεται αποκλειστικά σε ένα ιδιαίτερο κοινό,.καθώς προβάλλει τις πιο σύγχρονες εξελίξεις στον χώρο της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού.

 

The Architect Show  

 

Η ξεχωριστή ιδέα και το όραμα του The Architect Show, που αποτέλεσε και το πρώτο event του είδους του στην Ελλάδα, έχει ως επίκεντρο τη νοοτροπία της συνεχούς εξέλιξης και αναβάθμισης. Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικοί και Επιχειρηματίες Real Estate,.θα έχουν την ευκαιρία, για ακόμα μία φορά, να βιώσουν μία ξεχωριστή εμπειρία.

 

 

Oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τα σημαντικότερα brands από τον χώρο των υλικών,.της κατασκευής αλλά και του contract business. Το The Architect Show επικεντρώνεται στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών,.ενώ αποτελεί κανάλι διαλόγου μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων μερών μέσω μιας σειράς επιμελημένων σεμιναρίων, συνεδρίων, εκθέσεων, εκπαιδευτικών και εμπνευσμένων διαλέξεων.

 

Waste not Want not

To φετινό special installation, που θα δεσπόζει στο event, έχει «πράσινο» χαρακτήρα. Η αρχιτεκτονική κατασκευή με τίτλο “Waste not Want not” που θα παρουσιαστεί στο The Architect Show 2022, σε επιμέλεια του John Veikos και της Άννας Σμπόκου, δίνει ποιητικές και, ταυτόχρονα, πρακτικές υποθέσεις.

 

Waste not Want not

 

Στο πνεύμα, αλλά όχι στην αισθητική του «I Grotteschi» του Giovanni Battista Piranesi,.παρουσιάζεται στον θεατή μία σειρά από αντικείμενα ή σύνθετα στοιχεία κατασκευασμένα από τα υλικά «απόβλητα» των χορηγών της.

 

www.thearchitectshow.gr

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada