Home / Good Life  / Art & Culture  / Το remake του Haunted Mansion έρχεται!

Το remake του Haunted Mansion έρχεται!

Haunted Mansion

Η Disney κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το απρόσμενο remake της ταινίας Haunted Mansion! Ανακαλύψτε το ενδιαφέρον cast της ταινίας!

 

Ένα ακόμα remake, αυτήν τη φορά από την πιο γνωστή εταιρεία animation και όχι μόνο! Η Disney κυκλοφόρησε στη δημιουργία μίας καινούργιας ταινίας Haunted Mansion! Η original είχε κυκλοφορήσει το 2003. Σε αυτήν ταινία, όπως και στην αρχική, οι θεατές θα ακολουθήσουν με έναν ανατριχιαστικό τρόπο την εμβληματική διαδρομή στη Disneyland. Ποιοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στο remake; LaKeith Stanfield, Rosario Dawson, Jamie Lee Curtis, Jared Leto, Winona Ryder, Owen Wilson, Danny DeVito, Dan Levy και Tiffany Haddish. Ένα πολλά υποσχόμενο cast με καλλιτέχνες που έχουν δώσει σπουδαίες ερμηνείες.

 

 

Μέσα από το trailer βλέπουμε τη Rosario Dawson να υποδύεται τη Gabbie, μία ανύπαντρη μητέρα που μετακομίζει εν αγνοία της σε ένα στοιχειωμένο σπίτι στη Νέα Ορλεάνη, με τον 9χρονο γιο της, τον οποίο υποδύεται ο Chase Dillon. Για να απαλλαγεί από τα φαντάσματα καλεί μία ομάδα ανθρώπων να ξορκίσουν το νέο της σπίτι. Έναν ειδικό σε υπερφυσικά θέματα, ένα μέντιουμ, έναν ιστορικό και άλλους. Ο Jared Leto θα υποδυθεί το φάντασμα Hatbox! Η ταινία Haunted Mansion θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι, στις 28 Ιουλίου. Αργότερα θα κυκλοφορήσει και στην πλατφόρμα του Disney Plus.

Κεντρική photo: Disney Studios

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.