Home / Beauty  / Το Pleasing του Harry Styles κυκλοφορεί νέα συλλογή!

Το Pleasing του Harry Styles κυκλοφορεί νέα συλλογή!

Το Pleasing

Με την ονομασία Pollinators, η νέα συλλογή από το Pleasing του Harry Styles, είναι εμπνευσμένη από το Λονδίνο. Δείτε τις νέες αποχρώσεις και τη φανταστική καμπάνια!

 

 

Ο Harry Styles και το brand του Pleasing κυκλοφόρησαν μία ολοκαίνουργια συλλογή. Με τίτλο Pollinators, η νέα σειρά στοχεύει στο να ενθαρρύνει το κοινό της να βιώσει και να αγκαλιάσει τα πιο άγρια ένστικτά του. Γιορτάζει την καλοκαιρινή αισιοδοξία, συνδυάζοντας την πανίδα με τη χλωρίδα. Σκαθάρια με μανόλιες και νυχτερίδες με νυχτολούλουδο. Αποτελείται από πέντε νέα βερνίκια νυχιών με τις εξής αποχρώσεις: Bride’s Buttercream, Bell Boy Blue, Peachy Cheeks, Pond Goo και Live Laugh Lilac. Μπλε, πράσινο, ροδακινί, λεβάντα και cream χρώματα για το πιο συναρπαστικό καλοκαιρινό μανικιούρ.

 

 

Για άλλη μία φορά το Pleasing και ο Harry Styles υπόσχονται σε μία φυτική φόρμουλα για τη δημιουργία της συλλογής. Μαζί με τα βερνίκια νυχιών κυκλοφόρησαν μπλουζάκια και hoodies με το λογότυπο του brand, σε πράσινο και μοβ. Είναι φτιαγμένα στην Καλιφόρνια με 50% οργανικό βαμβάκι. Είναι φτιαγμένα στην Καλιφόρνια με 50% οργανικό βαμβάκι.

 

 

Το Pleasing

 

Η καμπάνια αποπνέει το vibe και την αισθητική του δημιουργού. Χαμόγελα, φίλοι και ζευγάρια που αγκαλιάζονται και μοναδικά, εκκεντρικά και playful outfits. Το brand αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα!

 

Το Pleasing

 

www.pleasing.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.