Home / Beauty  / Το pearl skin υμνεί το natural glam!

Το pearl skin υμνεί το natural glam!

pearl skin

Κάθε χρόνο έχουμε και από ένα διαφορετικό beauty trend. Το 2024 είναι η χρονιά του pearl skin, το οποίο χαρίζει στο δέρμα αυτή τη λάμψη του μαργαριταριού.

 

Το natural glam είναι το hottest trend του 2024! Πώς θα πετύχουμε τη φυσική λάμψη στο μακιγιάζ μας; Με την τάση του pearl skin, το οποίο θα δώσει στο πρόσωπό μας αυτή τη μοναδική λάμψη του μαργαριταριού! Στην ουσία πρόκειται για έναν συνδυασμό της γυαλάδας των μαργαριταριών, των σαμπανιζέ αποχρώσεων και της απαλά μεταξένιας επιδερμίδας. Το pearl skin έχει ένα milky εφέ, αλλά και κάποιες ιριδίζουσες προσθήκες. Το προϊόν κλειδί είναι το highlighter! Σε αυτό το trend το τοποθετούμε κατά μήκος των ζυγωματικών, στα μήλα, αλλά και στο μέτωπο.

 

 

Σκοπός του trend είναι να δημιουργήσει την αίσθηση μίας “τυχαίας καθημερινής λάμψης”. Συνιστάται ένα ελαφρύ foundation, μία μικρή ποσότητα πούδρας στη ζώνη Τ και φυσικά προσθέστε bronzer και ρουζ. Οι beauty experts προτείνουν ανεπιφύλακτα τα creamy products για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Υπάρχουν πολλά beauty brands που έχουν τέτοιου είδους προϊόντα από foundation, μέχρι ρουζ.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι για να αποκτήσουμε pearl skin και αυτό το juicy εφέ, η πραγματικά καλή ενυδάτωση είναι απαραίτητη. Το συγκεκριμένο trend θα είναι χωρίς αμφιβολία η beauty εμμονή μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε από τώρα!

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.