Home / Fashion  / Νέο γυναικείο corner BOSS στο attica Mediterranean Cosmos

Νέο γυναικείο corner BOSS στο attica Mediterranean Cosmos

νέο γυναικείο corner BOSS attica
Το νέο γυναικείο corner της BOSS στο attica του Mediterranean Cosmos μάς καλωσορίζει σε έναν ζεστό, σύγχρονο χώρο 55 τετραγωνικών μέτρων, που φιλοξενεί τα γυναικεία ενδύματα και αξεσουάρ του premium brand.

 

Η BOSS απευθύνεται σε τολμηρά άτομα που ζουν τη ζωή με τους δικούς τους όρους, με πάθος, στιλ και αποφασιστικότητα. Οι συλλογές προσφέρουν δυναμικά, μοντέρνα σχέδια για εκείνους που αγκαλιάζουν πλήρως αυτό που είναι, ως “BOSS” του εαυτού τους. Η παραδοσιακή ραπτική του brand, τα performance κοστούμια, το casual wear, τα denim, το athleisure και τα αξεσουάρ καλύπτουν τις στιλιστικές ανάγκες των απαιτητικών καταναλωτών. Πλέον, το κοινό της Θεσσαλονίκης έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει όλες τις υπέροχες συλλογές του brand στο νέο γυναικείο corner BOSS στο attica του Mediterranean Cosmos.

 

 

Αγκαλιάζοντας το νέο concept καταστημάτων του brand, η ταυτότητα της BOSS είναι άψογα συνυφασμένη με την αρχιτεκτονική του corner. Εδώ τα ζεστά υλικά σε συνδυασμό με τους καθρέφτες και τις γυαλιστερές επιφάνειες ταιριάζουν έξυπνα με το ξύλο και το λευκό, για μια ισορροπημένη εμφάνιση και αίσθηση, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών.

 

 

Η τολμηρή, σύγχρονη οπτική προσέγγιση του brand.ταιριάζει απόλυτα με τις γυναικείες συλλογές της BOSS. Διαχρονικά, το premium brand παρουσιάζει εκλεπτυσμένα σύνολα,.που περιλαμβάνουν items με εμβληματικό tailoring ή casual κομμάτια, πάντα με χαρακτηριστική προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

νέο γυναικείο corner BOSS

 

Επισκεφτείτε το νέο γυναικείο corner BOSS στο attica του Mediterranean Cosmos… and “Be your own BOSS”!

 

Γυναικείο BOSS corner, attica Mediterranean Cosmos

11ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Πυλαία

boss.com

IG: @boss || FB: @hugoboss

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?