Home / Family  / Το Museum Summer Skills έρχεται με εκπλήξεις!

Το Museum Summer Skills έρχεται με εκπλήξεις!

Το Museum Summer Skills έρχεται και αυτό το καλοκαίρι, με ξεναγήσεις, παιχνίδια, μουσική, θέατρο και πολλές εκπλήξεις!

Μια ακόμα σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και το Παιδικό Μουσείο θα υποδεχτεί τα παιδιά για να τους προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

 

Δύο εβδομάδες γεμάτες βιωματικές δράσεις, γνώση και δημιουργική απασχόληση με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο περιμένουν τα παιδιά. 

 

Τι περιλαμβάνει το Καλοκαιρινό Camp δραστηριοτήτων στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης;

Το δημιουργικό ταξίδι θα περιλαμβάνει τις ημερομηνίες  19/06 – 23/06  και  26/06 – 30/06 και ώρες  8:15 π.μ – 15:15 μ.μ. Απευθύνεται σε ηλικίες 4 έως και 10 ετών με τόπο συνάντησης τον χώρο του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. 

 

Το κόστος ανέρχεται στα 80 ευρώ ανά παιδί για 1 εβδομάδα (10% έκπτωση σε ανέργους, πολύτεκνους και στο 2ο παιδί). Οι δηλώσεις συμμετοχής διαρκούν έως και τις 16/06. 

 

Η θάλασσα στο Μουσείο !

Με την αναδυόμενη Αφροδίτη του Μποτιτσέλι, τη Βαϊάνα, τον Νέμο και τον Γκωγκέν, αλλά και με τον Καραγάτση και το “Χαμένο του Νησί” τα παιδιά θα αναζητήσουν τη μυθική Ατλαντίδα.

 

 

Δράσεις Τέχνης, Λογοτεχνίας, Κατασκευών, Ανασκαφής, Γρίφων, Μυστηρίων, Αθλοπαιδιές και πολλή, πολλή διασκέδαση περιμένουν τους μικρούς μας φίλους!

 

Από τον Τάλω στο Διάστημα !
Με τον Δία, τον Ίκαρο και τον Λουκιανό (όχι τον Κηλαϊδόνη αλλά τον αρχαίο) παρέα με τον Γκαγκάριν και τον Άρμστρογκ, τα παιδιά θα ταξιδέψουν με αρχαία ρομπότ και σύγχρονες εφευρέσεις, από τα έγκατα της γης στο διάστημα.

 

Museum Summer Skills

Οι δράσεις περιλαμβάνουν: Κατασκευή ρομπότ, Πλανήτες & Πυξίδες, Πειράματα, Παζλ & Επιτραπέζια, Escape…planet και πολλές Αθλοπαιδιές.

 

Εθελοντισμός στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Αν επιθυμείς να να μπεις σε μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων, για να αναπτύξεις νέες δεξιότητες και να εφαρμόσεις πρακτικά τις γνώσεις σου, αλλά και να παίξεις το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης είναι ο ιδανικός χώρος.

 

Θεμέλιος λίθος του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης είναι οι εθελοντές, που με τη δική τους πολύτιμη προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου του. Γίνε κι εσύ κομμάτι του! 

 

Πληροφορίες:

Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-15:00 στο 2310 913047 

[email protected]

Fb: @paidikomouseiothessalonikis 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath