Home / Beauty  / Το messy updo είναι το go to hairstyle για τις γιορτές!

Το messy updo είναι το go to hairstyle για τις γιορτές!

messy updo
Σχεδόν έναν χρόνο πριν, η Kim Kardashian και η Jeniffer Lopez επανέφεραν το messy updo, ένα από τα πιο hot hairstyles των 90s. Το σήμα κατατεθέν της Pamela Anderson επανέρχεται και φέτος, δίνοντας στα εορταστικά μας χτενίσματα μία ανεπιτήδευτη κομψότητα.

 

Οι εμφανίσεις των celebrities που έχουν ήδη υιοθετήσει το messy updo αποδεικνύουν.το γιατί το συγκεκριμένο χτένισμα θα γίνει το go to hairstyle για αυτές τις γιορτές.

 

Photo courtesy: @selenagomez

 
Πώς θα πετύχεις το “τέλειο” messy hair updo;

Αρχικά, ξεκίνησε πιάνοντας τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά, αφήνοντας μερικές τούφες ελεύθερες μπροστά. Δε χρειάζεται να είναι σφιχτή, ούτε τακτοποιημένη. Εξάλλου, το μυστικό για το τέλειο messy updo είναι να φαίνεται ανεπιτήδευτο.

 

Έπειτα, κράτησε την αλογοουρά σου προς τα πάνω και “ξύσε” τα μαλλιά σου με μία χτένα,.μέχρι να δημιουργήσεις τον επιθυμητό όγκο. Στη συνέχεια, χωρίστε την αλογοουρά σου σε δύο τμήματα, τυλίξτε το ένα τμήμα γύρω από τη βάση της κοτσίδας σου και στη συνέχεια κάνε το ίδιο με το δεύτερο τμήμα, τυλίγοντάς το από την αντίθετη πλευρά. Στήριξε το messy bun που δημιούργησες με τσιμπιδάκια και σταθεροποίησε το αποτέλεσμα με hairspray. Για να τελειοποιήσεις το look σου, μπορείς να αφήσεις μερικές από τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου να πέσουν κάτω. Φυσικά, στο τέλος μπορείς να προσθέσεις και glam αξεσουάρ μαλλιών, όπως τσιμπιδάκια και κορδέλες, δημιουργώντας έτσι ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό χτένισμα.

 

Extra tip: Αν θέλεις περισσότερο όγκο, δοκίμασε να κάνεις πρώτα τα μαλλιά σου μπούκλες.

 

 

https://www.tiktok.com/@tinaengeo/video/7296953606211669281?q=messy%20hair%20updo&t=1703062519801

 

Κεντρική φωτογραφία: @kimkardashian/Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada