Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το LACMA Art + Film Gala πιο λαμπερό από ποτέ!

Το LACMA Art + Film Gala πιο λαμπερό από ποτέ!

LACMA Art

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο μουσείο του Los Angeles το LACMA Art + Film Gala και αποτέλεσε ένα από τα πιο πετυχημένα events της χρονιάς.

 

 

Μερικοί από τους μεγαλύτερους επώνυμους του Hollywood παρευρέθηκαν στο LACMA Art + Film Gala! Η 12η εκδήλωση ήταν το πιο λαμπερό party που έχει δει ο κόσμος του θεάματος εδώ και μήνες. Brad Pitt, Ben Affleck, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Rose, ASAP Rocky, Billie Eilish, Pedro Pascal, Salma.Hayek, Jane Fonda και Leonardo Dicaprio ήταν μερικοί από τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών”. Η εκδήλωση τίμησε και τον καλλιτέχνη Judy Baca και τον σκηνοθέτη και παραγωγό David Fincher.

 

Μεγάλος ambassador του LACMA Art+ Film Gala ήταν ο οίκος Gucci. Η εκδήλωσε παρουσίασε και τίμησε τον νέο Creative Director, Sabato De Sarno, ο οποίος λάνσαρε και τα πρώτα του βραδινά κομμάτια σε πολλούς VIP καλεσμένους. Η Daisy Edgar Jones μίλησε για το πόσο ταλαντούχος και διασκεδαστικός είναι ο De Sorno. Δημιουργία του νέου σχεδιαστή φόρεσε και η πρωταγωνίστρια της ταινίας Killers of the Flower Moon. Η Lily Gladstone φόρεσε μία κόκκινη gown Gucci συνδυασμένη με σκουλαρίκια της Jamie Okuma, ο οποίος έγραψε ιστορία ως η πρώτη ιθαγενής σχεδιάστρια που έγινε δεκτή στο. Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής.

 

Σκοπός του event ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την ανανέωση και διατήρηση του μουσείου, κάτι που φυσικά στέφθηκε με επιτυχία.

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία: zuhairmuradofficial/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.