Home / Men  / Grooming  / Το Golf le Fleur του Tyler, The Creator κυκλοφορεί άρωμα!

Το Golf le Fleur του Tyler, The Creator κυκλοφορεί άρωμα!

Golf le Fleur

Μέσα από τη συνεργασία του Tyler, The Creator με τη Thirteen Lune, το.Golf le Fleur κυκλοφορεί το πρώτο του άρωμα.

 

Ο γνωστός rapper Tyler, The Creator αποφάσισε να επεκτείνει το brand του, το Golf le Fleur. Συνεργάζεται με τα καταστήματα λιανικής Thirteen Lune και κυκλοφορεί το πρώτο του άρωμα. Μαζί με το eau de parfum French Waltz, κυκλοφόρησαν και μία λίμα για τα νύχια, ένα hair pick και βερνίκια νυχιών. Η Thirteen Lune επισήμαινε ότι ακόμα και αν υπάρχει ένας κορεσμός με τις επωνυμίες διασημοτήτων, οι επωνυμίες αυτές βασίζονται στους ιδρυτές και το καλλιτεχνικό τους έργο. Καταφέρνουν να δημιουργούν έναν τόπο αυθεντικότητας, με το κοινό να αγοράζει πρώτα τον καλλιτέχνη και έπειτα το προϊόν του.

 

 

Ο Tyler, The Creator δήλωσε ότι ήθελε να φτιάξει ένα άρωμα που θα του θυμίζει τις γυναίκες και τους άνδρες με τους οποίους μεγάλωσε. Κάτι που θα φορούσαν οι οικείοι του. Για τον ίδιο, η ιδέα ότι οι μυρωδιές είναι θηλυκές ή αρσενικές είναι άτυπη. Είναι κάτι που προορίζεται για όλους, χωρίς περιορισμούς.

 

Το French Waltz είναι ένα άρωμα βγαλμένο από έναν κήπο και θέλει να θυμίζει καλοκαίρι όλο τον χρόνο. Εμπεριέχει πέταλα γιασεμιού, νότες μανταρινιού, μανόλιας και σανταλόξυλου. Ένα γλυκό και λουλουδάτο άρωμα, φτιαγμένο για όλους.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.