Home / Beauty  / Το floral manicure κάνει δυναμικό comeback!

Το floral manicure κάνει δυναμικό comeback!

floral manicure

Φέτος η άνοιξη έχει ένα πιο ρομαντικό και chic vibe! Συνεπώς σχέδια όπως το floral manicure είναι και πάλι στη μόδα!

 

Μία από τις συνέπειες της πανδημίας ήταν η απελευθέρωση όσον αφορά στο στυλ μας. Πειραματιστήκαμε περισσότερο και δημιουργήσαμε πιο edgy και απελευθερωτικές εμφανίσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο μινιμαλισμός και τα πιο basic σχέδια να εγκαταλειφθούν. Φέτος επιστρέφουμε σε πιο soft and chic styles χωρίς να περιορίζουμε την ανάγκη μας για ελευθερία και αυτοέκφραση. Το απλό και πιο basic είναι και πάλι trending και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η επιστροφή του floral manicure! Η ανοιξιάτικη μας διάθεση μεγαλώνει και αρχίζουμε να την ταιριάζουμε με τα νύχια μας, προσθέτοντας λουλούδια!

 

Συγκεντρώνοντας ορισμένα nail art looks σάς δίνουμε το κατάλληλο inspo για το επόμενο ραντεβού με την nail artist σας! Μικρά ή μεγάλα λουλούδια, πολύχρωμα ή μονόχρωμα, αποπνέουν με τον καλύτερο τρόπο τον αισιόδοξο και ανανεωτικό αέρα της άνοιξης! Μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να προσθέσετε τις δικές σας πινελιές σε ένα basic, αλλά αγαπημένο nail art look! Η θερμοκρασία μπορεί να ανεβοκατεβαίνει και να μην σας εμπνέει να αρχίσετε τις ανοιξιάτικες αγορές σας! Ωστόσο, μπορείτε να ξεκινήσετε να μπαίνετε σε ανοιξιάτικο mood με ένα floral manicure!

 

Αντλήστε έμπνευση από τα σχέδια που σας προτείνουμε!

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.