Home / Beauty  / Το Dry brushing και τα οφέλη του

Το Dry brushing και τα οφέλη του

Dry brushing

Περιποίηση και ευεξία με μία μόνο μέθοδος! Το dry brushing προσφέρει οφέλη στην ψυχική σου υγεία και την επιδερμίδα σου!

 

Το dry brushing ή αλλιώς ξηρός καθαρισμός επιδερμίδας είναι το απόλυτο beauty hack του καλοκαιριού. Πρόκειται για ένα ευεργετικό μασάζ στο σώμα, το οποίο χαρίζει, ταυτόχρονα, και βαθιά απολέπιση. Επιπλέον, αποτελεί από τις πιο οικονομικές και πιο εύκολες πρακτικές περιποίησης. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία ειδική βούρτσα σώματος που θα την βρεις παντού! Μέσα από αυτό το ειδικό μασάζ χαλαρώνεις, αποβάλλεται το άγχος και το σώμα ενεργοποιείται. Η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και οι πόροι απελευθερώνονται.

 

 

Το dry brushing βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που βελτιώνει τόσο την υγεία του σώματος όσο και την όψη του. Οι ιδιότητες αντιγήρανσης που προσφέρει κάνουν το δέρμα λείο και απαλό. Ένα ακόμα όφελος που διαθέτει είναι το πόσο συμβάλλει στη μάχη για την απομάκρυνση της τρίχας από το σώμα, αποτρέποντας και το γύρισμα. Αυτήν την εποχή το στεγνό βούρτσισμα παρατείνει και το μαύρισμα.

Dry brushing

Προτίμησε να εφαρμόσεις το dry brushing σε στεγνή επιδερμίδα. Πριν μπεις στο μπάνιο κάνε ένα χαλαρωτικό μασάζ με τη βούρτσα σε όλο το σώμα και στη συνέχεια απόλαυσε καλύτερα το μπάνιο σου. Δυο με τρία λεπτά αρκούν! Εφάρμοσε αυτήν την εκπληκτική beauty πρακτική 1-2 φορές την εβδομάδα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.