Home / Beauty  / Νεσεσέρ διακοπών: Τι πρέπει να περιλαμβάνει;

Νεσεσέρ διακοπών: Τι πρέπει να περιλαμβάνει;

διακοπών

Βεβαιωθείτε ότι έχετε όσα χρειάζεστε στο νεσεσέρ των διακοπών σας! Σας ετοιμάσαμε μία ολοκληρωμένη λίστα!

 

Τις περισσότερες φορές δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στα ρούχα που θα πάρουμε μαζί μας, αφήνοντας το νεσεσέρ των διακοπών για τελευταία στιγμή. Ωστόσο πρέπει να το ετοιμάζουμε σε ίδιο χρόνο γιατί τα beauty products μας είναι εξίσου σημαντικά με τα outfits μας. Εκείνη την περίοδο η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη φροντίδα, λόγω της κούρασης, του ήλιου και της θάλασσας. Συνεπώς οφείλουμε να έχουμε μαζί μας όλα τα skin care απαραίτητα για να διατηρήσουμε σώμα και πρόσωπο υγιή και λαμπερά. Ποια είναι τα essentials που θα μας συντροφέψουν στις διακοπές μας;

 

Ξεκινάμε με το πιο must από όλα. Αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Συνεχίζουμε με ενυδατική, face και body, και ένα λαδάκι για ενδυνάμωση της τρίχας. Δεδομένου ότι θα είμαστε πολλές ώρες στον ήλιο ένα after sun γαλάκτωμα είναι απαραίτητο. Με ένα lip balm θα διατηρήσουμε τα χείλη μας υγιή και λαμπερά. Serum με βιταμίνη C και ένα δροσερό mist ολοκληρώνουν τα beauty απαραίτητα για το νεσεσέρ των διακοπών. Μη ξεχάσετε το άρωμά σας!

 

 

Όσον αφορά το μακιγιάζ σάς προτείνουμε να έχετε ένα bronzer για sun kissed επιδερμίδα, ρουζ, μάσκαρα, ένα nude κραγιόν και ένα σε μία πιο έντονη απόχρωση. Αν θέλετε να πειραματιστείτε για τα night out των διακοπών οι σκιές σε χρώματα είναι πολύ τάση. Φροντίστε να προσθέσετε στο νεσεσέρ των διακοπών τα κατάλληλα κοσμήματα και αξεσουάρ!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.