Home / Fashion  / Το brown leather jacket παραμένει iconic

Το brown leather jacket παραμένει iconic

Brown leather jacket
Το brown leather jacket είναι ένα από τα διαχρονικά κομμάτια της ντουλάπας μας. Τόσο άνετο, όσο και κλασικό, δίνει την κατάλληλη 90s ενέργεια σε κάθε μας εμφάνιση. Δες παρακάτω μερικά outfits, που αναδεικνύουν το iconic item.

 

Το δερμάτινο μπουφάν ήταν πάντοτε ένα από τα πιο κλασικά και ταυτόχρονα safe κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Οποιοδήποτε στυλ και αν επιλέξουμε, είναι σίγουρο ότι, φορώντας το, θα ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το outfit μας. Ωστόσο, πέρα από το all time classic μαύρο, επιβάλλεται να έχουμε και ένα στην απόχρωση του καφέ! Το brown leather jacket φαίνεται ότι θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της σεζόν.

 

Τα δερμάτινα jacket, σε στυλ bicker ή σακακιού, πρωταγωνιστούν σε κάθε φθινοπωρινό outfit των fashion influencers. Είναι άνετα, ευκολοφόρετα και ιδανικά για κάθε περίσταση. Ιδιαίτερα το brown leather jacket είναι ένα κομμάτι, που μπορεί να υποστηρίξει άψογα ένα office look, αλλά και μία χαλαρή night out εμφάνιση. Για παράδειγμα, ένα oversized vintage σακάκι μπορεί να συνδυαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να αναδεικνύει τα street style looks μας. Παράλληλα, ένα μακρύ brown leather jacket είναι πιο κομψό και, έτσι, μπορεί να ταιριάξει στις πιο casual-chic εμφανίσεις μας.

 

Μπορείς να συνδυάσεις το κλασικό biker brown leather jacket με μία minimal βάση, ένα τζιν και ένα άσπρο μπλουζάκι. Για να ξεχωρίσεις, πειραματίσου με τα αξεσουάρ! Επέλεξε είτε γήινα χρώματα, είτε χρώματα, που θα “σπάσουν” τη μονοτονία, για ένα outstanding look. Για να ολοκληρώσεις το outfit, επέλεξε κοσμήματα σε αποχρώσεις του χρυσού.

 

Αν, πάλι, θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο επιβλητικό look, συνδύασε το brown leather jacket σου με ένα total black outfit και ψηλές μαύρες μπότες.

 

Δες παρακάτω μερικά outfits, που θα σου δώσουν έμπνευση, για να εντάξεις δημιουργικά το brown leather jacket σε κάθε σου εμφάνιση!

 

 

https://www.instagram.com/p/CZUxB6iPPo-/

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Yvona Zupet/ Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada