Home / Beauty  / Το Bow trend τώρα και στα νύχια σου!

Το Bow trend τώρα και στα νύχια σου!

bow trend

Ο Φεβρουάριος πρέπει να είναι ο μήνας που θα δοκιμάσεις το bow trend στο μανικιούρ σου! Ένα ρομαντικό και girly trend που αξίζει την προσοχή μας!

 

Ένα από τα αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο είναι αδιαμφισβήτητα οι φιόγκοι! Ένα ξεχασμένο κομμάτι της μόδας, που έκανε δειλά-δειλά την εμφάνισή του και τώρα έχει καταφέρει να γίνει viral σε Instagram και TikTok. Και φυσικά υπάρχει παντού! Πρωτίστως στα μαλλιά μας και έπειτα σε ρούχα, τσάντες, ακόμα και διακόσμηση του σπιτιού. Ακόμα και η Simone Rocha επέλεξε τους φιόγκους για το Haute Couture show της, ως guest designer του Jean Paul Gaultier. Που μένει να προσθέσουμε ένα trend όταν γίνεται viral; Στο μανικιούρ μας!

 

Το ballet core συνάντησε το coquette trend και γεννήθηκαν τα bow nails! Μάλιστα, η τάση αυτή είναι ιδανική ακόμα και για ένα Valentine’s Day inspired μανικιούρ- ειδικά αν έχεις βαρεθεί τις καρδούλες. Οι φιόγκοι, ανάλογα το σχήμα τους, ταιριάζουν σε κάθε μήκος και σχήμα νυχιών. Παίξτε με τα χρώματα και τα σχέδια και δώστε έναν ρομαντικό και cute τόνο στα νύχια σας! Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα σχέδια που σας προτείνουμε! Υιοθετήστε κάποιο από αυτά ή πάρτε το inspo που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας nail look!

 

https://www.instagram.com/p/Cu_sI-LsAO-/?utm_source=ig_embed&ig_rid=630610c4-5be3-403b-87a3-a7ccdda47a92

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.