Home / Beauty  / Νέο Hollywood Beauty Icon Lip kit από Charlotte Tilbury!

Νέο Hollywood Beauty Icon Lip kit από Charlotte Tilbury!

Ένα ονειρικό δίδυμο προϊόντων από την Charlotte Tilbury! To γνωστό brand κυκλοφόρησε το νέο Hollywood Beauty Icon Lip kit!

 

Μake up lovers έχουμε νέα κυκλοφορία για εσάς! Ένα από τα πιο δημοφιλή brands στον κόσμο της ομορφιάς έχει νέα κυκλοφορία! Η Charlotte Tilbury λάνσαρε ένα υπέροχο lip combo που δεν πρέπει να λείπει από καμία! Ο λόγος για το Hollywood Beauty Icon Lip kit, το οποίο συνδυάζει έξυπνα επίπεδα χρωστικής ουσίας και εξαιρετικά κολακευτικά φινιρίσματα! Στη νέα σειρά θα βρείτε όμορφες, απαλές και ροζ σατέν αποχρώσεις και μοντέρνα mat κόκκινα liners για να ευθυγραμμίσουν το περίγραμμα των χειλιών.

Το μυστικό ομορφιάς για πιο γεμάτα και ζουμερά χείλη είναι η αδιάβροχη μακράς διάρκειας φόρμουλα που γλιστράει πάνω από το δέρμα. Με έναν αβίαστο και glam τρόπο θα αλλάζετε την εμφάνιση των χειλιών σας! Ανάλογα με τα γούστα, το χρώμα δέρματος και τα make up looks που θέλετε να δημιουργήσετε, επιλέξτε μία από τις 22 αποχρώσεις!

Τα My Hollywood Beauty Icon Lipstiks είναι εμποτισμένα με την τεχνολογία.Lipstick Tree Extract για να απαλύνουν και να ενυδατώσουν τα χείλη. Τέλος, το Lip Cheat lip liner διαρκεί έως και 6 ώρες και έχει ονειρική και λεία υφή! Δώστε στα χείλη σας την τέλεια φροντίδα με τη βοήθεια της Charlotte Tilbury!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.