Home / Men  / Grooming  / Το ACQUA DI GIÒ PROFONDO είναι μια βουτιά στα βαθιά

Το ACQUA DI GIÒ PROFONDO είναι μια βουτιά στα βαθιά

Το νέο άρωμα της Armani Beauty, ACQUA DI GIÒ PROFONDO, ξυπνά τις καλοκαιρινές αισθήσεις και φέρνει τη δροσιά μιας βουτιάς στα βαθιά.

Mία αίσθηση εισόδου στο άγνωστο, μια βουτιά σε καθαρά, βαθιά νερά. Αυτό είναι το ACQUA DI GIÒ PROFONDO PARFUM, το νέο άρωμα της Armani Beauty.

 

Ένα έντονο θαλάσσιο άρωμα εμπνευσμένο από το μυστήριο του βυθού  της θάλασσας, που αποτυπώθηκε τέλεια από τον γοητευτικό Ambassador του ACQUA DI GIÒ, Aaron Taylor-Johnson.

 

Ο Aaron Taylor-Johnson είναι το “next big thing” του Ηollywood και σίγουρα συγκαταλέγεται στους πιο. πολυσυζητημένους  ηθοποιούς της γενιάς του, αφού συνδυάζει ένα όμορφο παρουσιαστικό με πολύ ταλέντο!

 

 

Το βίντεο της καμπάνιας, σε σκηνοθεσία Yoann Lemoine, είναι μοναδικό, όπως και το ίδιο το άρωμα, μεταφέροντάς μας στον μαγικό υποθαλάσσιο κόσμο.

 

Το νέο ACQUA DI GIÒ PROFONDO PARFUM αντικατοπτρίζει την ένταση ενός κύματος που “σκάει” με την ένταση του. αφρώδους θαλασσινού νερού, που δημιουργείται από τις πυκνές, ρητινώδεις όψεις του, όλες εγκλωβισμένες σε ένα. εντυπωσιακό μπλε μπουκάλι.

 
 

Ανοίγει με νότες πράσινου μανταρινιού, ενώ η καρδιά του συνδυάζει λεβάντα και δεντρολίβανο, δημιουργώντας. ένα αρωματικό και αρρενωπό αποτέλεσμα. Στη βάση του έχει ξύλο κέδρου και  πατσουλί.
 
βατικά και τραγούδ
PROFONDO
 
 

Βρείτε εδώ το μοναδικό άρωμα που θα ξυπνήσει όλες τις καλοκαιρινές σας αισθήσεις.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath