Home / Good Life  / Art & Culture  / Το 12ο Street Mode Festival καλωσορίζει τα Street Mode Live Sessions!

Το 12ο Street Mode Festival καλωσορίζει τα Street Mode Live Sessions!

Street Mode Festival

Το Street Mode Festival επιστρέφει τον Σεπτέμβριο, αλλά μας προετοιμάζει με 12 καλοκαιρινές συναυλίες με τα Street Mode Live Sessions!

 

 

Ένα από τα μεγαλύτερα festival της Θεσσαλονίκης επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας. Από τις 23 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 12ο Street Mode Festival με αγαπημένους και ταλαντούχους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και όχι μόνο! Ωστόσο, η διοργάνωση μάς έκρυβε μία έκπληξη. Αποφάσισε να μας κρατήσει συντροφιά και το καλοκαίρι με τα Street Mode Live Sessions! 12 διαδοχικές συναυλίες από την Τρίτη 21 Ιουνίου έως και το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου.

 

“Για εμάς στο Street Mode και για πάρα πολλούς άλλους, οι συναυλίες ήταν, είναι και θα είναι κάτι παραπάνω από μια διέξοδος. Μια ψυχαγωγία και μια άμεση επαφή με την τέχνη. Είναι ένας τρόπος ζωής και επικοινωνίας. Κάτι με το οποίο ταυτοποιούμε τον εαυτό μας και πάνω από όλα, κάτι που μοιραζόμαστε με όλους εσάς. Eν αναμονή, λοιπόν, του πρώτου μετά-covid Street Mode Festival τον προσεχή Σεπτέμβρη, με μεγάλη χαρά και ανακούφιση, σας παρουσιάζουμε μια σειρά από εμφανίσεις. Αυτές θα δώσουν την εκκίνηση στη μεγάλη επιστροφή όλων μας στο συναυλιακό καλοκαίρι της Θεσσαλονίκης”, δήλωσε η διοργάνωση.

 

 

Ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο Street Mode Live Sessions; Το έναυσμα θα δώσουν οι Πυξ Λαξ και θα ακολουθήσουν οι Panx Romana με guest τον Novel 729 και οι Planet of Zeus & Στοίχημα. Οι Vodka Juniors επιστρέφουν! Ο 12ος Πίθηκος παρουσιάζει το νέο του δίσκο Para Siempre και ο Saske θα εμφανιστεί στη σκηνή με τον Mente Fuerte! Συνεχίζουν οι Θραξ Πανκc, οι 1000mods ft. Bonzai, οι Social Waste ft. Βουκολική Διαταραχή και ο Παύλος Παυλίδης με τους Hotel Alaska. Τον Ιούλιο θα κλείσουν τα Sessions οι Locomondo και οι SepticFlesh ft Μέμφις.

 

 

Για πληροφορίες και εισιτήρια εδώ.

Κεντρική photo: Street Mode Festival/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.