Home / Good Life  / Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου της Κεφαλονιάς είναι γεγονός

Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου της Κεφαλονιάς είναι γεγονός

festival gastronomias kai oinou
Στις 15 Ιουνίου ο Δήμος Αργοστολίου διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου στο νησί της Κεφαλονιάς!

 

Παραγωγοί και οινοποιοί από την Κεφαλονιά θα είναι συγκεντρωμένοι.το Σάββατο, 15 Ιουνίου, και ώρες 20:00-23:00 στον Θαλασσόμυλο στο Αργοστόλι, προκειμένου να.ενισχύσουν το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του νησιού! Εκεί, θα δειγματίζουν τα προϊόντα τους,.ενώ θα είναι πρόθυμοι να συνομιλήσουν με τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

 

Φεστιβάλ Γαστρονομίας

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο ένα Live Cooking Stage,.στο οποίο θα μαγειρεύουν οι γνωστοί και καταξιωμένοι μάγειρες Κυριάκος Μελάς, Δημήτρης Παπαζυμούρης και Κωστής Κωστάκης. Οι διάσημοι μάγειρες θα αντλήσουν έμπνευση από την Κεφαλονιά και θα δημιουργήσουν νόστιμα πιάτα με προϊόντα από το νησί,.σεβόμενοι πάντα την ποιότητα και την παράδοση.

 

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου Κεφαλονιάς έχει ως στόχο να προβάλει ποιοτικά και στοχευμένα τη γαστρονομική και οινική κουλτούρα και ιστορία του νησιού, μέσα από την ανάδειξη των προϊόντων που παράγονται στο νησί, την αξιοποίησή τους, και την παρουσίαση πιάτων που σέβονται τα προϊόντα και την παράδοση του νησιού. μέσα από την ανάδειξη των προϊόντων που παράγονται στο νησί, την αξιοποίησή τους, και την παρουσίαση πιάτων που σέβονται τα προϊόντα και την παράδοση του νησιού.

Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου σάς περιμένει όλους στον Θαλασσόμυλο, στις 15 Ιουνίου για να γιορτάσετε μαζί τη γαστρονομία της Κεφαλονιάς!

 

 

*Η είσοδος είναι δωρεάν

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada