Home / Beauty  / Το ρουζ είναι το key make up item της άνοιξης!

Το ρουζ είναι το key make up item της άνοιξης!

Το ρουζ

Ποιο είναι το κομμάτι κλειδί για το ανοιξιάτικο make up μας; Το ρουζ πρόκειται να διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο!

 

Οι περισσότερες make up τάσεις του έτους υμνούν τις ροζ και ροδακινί αποχρώσεις, τους φυσικούς και ρομαντικούς τόνους και τα girly vibes! Όπως είχαμε δει και σε προηγούμενα άρθρα το highlighter θα γίνει το αγαπημένο μας για φέτος. Ποιο είναι, όμως, το key item που θα συνοδεύσει το highlighter και θα δώσει τα χρώματα που επιθυμούμε; Το ρουζ φυσικά! Ωστόσο, για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 δεν προτείνουμε τις παραδοσιακές ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, αλλά τις ροδακινί! To peach fuzz είναι το χρώμα της χρονιάς! Ο καλύτερος τρόπος για να το υιοθετήσουμε είναι μέσα από το μακιγιάζ μας!

 

Προσφέρει ένα εφέ ζεστασιάς και ταιριάζει φανταστικά με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Το sun kissed trend θα απογειωθεί με ένα ροδακινί ρουζ! Το φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα που δίνει θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με κάθε σας εμφάνιση. Πρόκειται για μία ευέλικτη απόχρωση που θα ταιριάζει με όλα τα χρώματα, τους τόνους δέρματος και τα μαλλιά! Προτείνουμε να το δοκιμάσετε με baby blue, καφέ, κόκκινο και χρυσό!

 

Το ρουζ που δε θα σταματήσουμε να φοράμε είναι peachy!
make up

Benefit cosmetics, Sephora

Dior, attica

Too faced, sephora

το ρουζ

Gucci, attica

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.