Home / Beauty  / Το πιο fun beauty secret της Hailey Bieber

Το πιο fun beauty secret της Hailey Bieber

Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε, μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, τον καλύτερο σύμμαχο της για τη καταπολέμηση της ακμής.

 

Οι περισσότερες από εμάς, έχουμε αντιμετωπίσει, ή αντιμετωπίζουμε ακόμα, μια μορφή ακμής μικρή ή μεγάλη. Τα σπυράκια μπορεί να αποτελούν ένα πραγματικό “βασανιστήριο”, ωστόσο δεν είναι κάτι, για το οποίο,  πρέπει να ντρεπόμαστε.

 

Photo from Hailey Bieber’s Instagram

 

Η Hailey Bieber, ακόμα και αν είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα, δεν φοβάται να μοιραστεί τις δικές τις εμπειρίες με τα σπυράκια, παρακινώντας μας να τα αποδεχτούμε, αλλά και να μας δώσει συμβουλές, γνωστοποιώντας το προϊόν που χρησιμοποιεί.

 

Τα Starface Hydro-stars, αποτελούν ένα είδος “αυτοκόλλητου” από αστέρι και μπορούν να κάνουν πραγματικά θαύματα! Είναι φτιαγμένα από υδροκολλοειδές, ένα συστατικό που βοηθάει στην απορρόφηση βακτηρίων και υγρών, βοηθώντας την ουλή να θεραπευτεί και αποτρέποντας μια περαιτέρω μόλυνση. Είναι μια spot θεραπεία, με υλικό που χρησιμοποιείται ακόμα και στα χειρουργεία!  Τα Starface Hydro-stars δημιουργήθηκαν σε αυτό το σχήμα, καθώς η εταιρεία θέλει να κάνει αυτή τη δύσκολη διαδικασία, περισσότερο ευχάριστη και διασκεδαστική.

 

 

Μπορεί το θαυματουργό προϊόν να μην έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά μη πτοείστε! Βρήκαμε για εσάς το αντίστοιχο εδώ.

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.