Home / Men  / Το ντεμπούτο του Todd Snyder για τη Woolrich

Το ντεμπούτο του Todd Snyder για τη Woolrich

Todd Snyder
Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, ο Todd Snyder επιστρέφει δυναμικά, κάνοντας το ντεμπούτο του ως δημιουργικός διευθυντής της Woolrich.

 

Ο Todd Snyder παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για τη Woolrich Black Label μαζί με τη A/W collection του για το 2024, κατά τη διάρκεια του Pitti Uomo 105. Ο Αμερικανός σχεδιαστής έκανε την εμφάνισή του στο runway.μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, παρουσιάζοντας συνολικά 80 looks.

 

 

Η επίδειξη χωρίστηκε σε δύο διαφορετικά κομμάτια, με το πρώτο να έχει την ονομασία Black Label”. Στην πραγματικότητα, το “Black Label” αποτέλεσε το ντεμπούτο του Todd Snyder ως δημιουργικός διευθυντής για τη νέα premium σειρά της Woolrich. Το δεύτερο κομμάτι πήρε την ονομασία The Modernist” και παρουσίασε τη νέα συλλογή του σχεδιαστή για τη σεζόν A/W 2024.  Η συλλογή Woolrich προσφέρει μια σειρά από εκλεπτυσμένα κομμάτια, τα οποία είναι.εμπνευσμένα από τη μακροχρόνια ιστορία του brand. Από την άλλη, η προσωπική σειρά του Snyder, “The Modernist”, είναι εξ’ ολοκλήρου εμπνευσμένη από τη μουσική και, πιο συγκεκριμένα, από τον Loyle Carner.

 

Ο Loyle Carner ήταν πάντα ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Η επανερμηνεία του σε κλασικά είδη μουσικής με επηρέασε στο πώς.σκέφτομαι τα κομμάτια που σχεδιάζω”, ανέφερε ο Tοdd Snyder για τη συλλογή “The Modernist”. 

 

 

Οι δημιουργίες του Todd Snyder πρόκειται να παρουσιαστούν και στην επερχόμενη Men’s Fashion Week του Μιλάνου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada