Home / Beauty  / Το νέο home fragrance της Loewe έχει άρωμα wasabi

Το νέο home fragrance της Loewe έχει άρωμα wasabi

wasabi
Η Loewe παρουσιάζει το νέο της άρωμα, το οποίο έρχεται απευθείας από την Ιαπωνία. 

 

Ο Jonathan Anderson έχει δημιουργήσει έναν δικό του συναρπαστικό κόσμο για τη Loewe,.κάνοντάς μας να θέλουμε συνεχώς να βλέπουμε τις ιδέες του να γίνονται πραγματικότητα. Λίγες ημέρες μετά από τη δημιουργία του viral meme σε πραγματική τσάντα,.ο σχεδιαστής παρουσιάζει το νέο του άρωμα για τη Loewe. wasabi

 

Ο ισπανικός οίκος μόδας ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του αρώματος, για τη σειρά των Home Fragrances. Μετά από τα αρώματα με ντομάτα, ρίγανη και κισσό, ο Creative Director σε συνεργασία με την αρωματοποιό της Loewe, Nuria Cruelles,.επεκτείνουν την εμπνευσμένη από φυτά, βότανα και λουλούδια σειρά, με ένα νέο home fragrance με άρωμα wasabi.

 

Loewe

 

Μπορεί το wasabi της Loewe να έχει μόλις κυκλοφορήσει, ωστόσο, σύμφωνα με το brand, η παλαιότερη καταγραφή του wasabi χρονολογείται από τον 8ο αιώνα. Το διάσημο ιαπωνικό καρύκευμα είναι φτιαγμένο από τη ρίζα του Eutrema japonicum, ένα ποώεδες φυτό που ευδοκιμεί στην Ιαπωνία, την Κορέα και την Άπω Ανατολή.

 

wasabi

 

Η φρέσκια εκδοχή της Loewe για το wasabi είναι ένα έντονο, πικάντικο άρωμα με αλμυρό ρύζι μπασμάτι.και νότες από lemon grass και εσπεριδοειδή. Το νέο άρωμα έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μία δυναμική ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο,.ενώ είναι διαθέσιμο και σε μορφή αρωματικού σπρέι, σε μορφή κεριών και κηροπηγίου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada